lostyazilim
tr.link

Tanıtım Yazım - Web Siteni Tanıt

5 Mesajlar 772 Okunma
acebozum
tr.link

radyopati radyopati WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 454
  • Beğeniler 22 / 37
  • Ticaret 3, (%100)

Tanıtım Yazım - Web Siteni Tanıt

Tanıtım yazısı artık seo ile ilgilenen kişilerin sürekli olarak başvurdukları araçların başında geliyor. Özellikle seo’da backlink kavramının günümüzde büyük önem kazandığı şu günlerde, doğal bir backlink yapısı, organik seo için olmazsa olmazların başında geliyor. Bu nedenle seo (arama motoru optimizasyonu) ile ilgilenenler mutlaka tanıtım yazısı ile backlink elde etmeyi hedeflerler.

Backlink seo’da önerme anlamına geldiğinden, web siteleri önemli, uygun içerik barındıran web sayfalarını link olarak önerirler bu önerme arama motorları botları tarafından dikkate alınır ve seo’ya doğal anlamda fayda sağlar. Arama motorları çalışma mantığı örümcek şeklindedir. Örümcek botlar linklerden linklere bulaşarak keşfedilmemiş sayfalara ulaşır ve bunu indexleyip veritabanına kayıt ederler. Böylelikle internet ortamındaki pek çok internet sitesi botlar tarafından ziyaret edilmiş olur.
Özellikle önemli web sayfaları ve onun alt sayfaları önemli bilgiler barındırdığında, öneren sitesinin gücü, önerme miktarı ve buna bağlı olarak ip lokasyonları baz alındığında o sayfanın önem derecesi değerlendirilerek arama motorları tarafından organik arama sonuçlarında listelenirler. Listelenme aşamasında bir çok kriter olduğundan bu kriterlerin tümüne değinmek neredeyse tek makalede imkansız gibi durmaktadır.

Organik backlink tekniklerine göz attığımızda ilk başta dikkatimizi çeken backlink tekniği tanıtım yazısı şeklinde yayımlanan makalelerden elde edilen içerik ile uyumlu backlink türleridir. Arama motorları tarafından haber olarak algılan bu tarz yazılar, özgün yazı olduğundan arama motorları tarafından çok değerlidir. Bu tarz yazıların içinden alınan backlink çıkışları ile web sayfanız gerek anahtar kelime de gerek ise organik seo skor anlamında büyük aşamalar kat edebilir.

Tabii ki tanıtım yazısında önemli olan faktörlere de değinmek her zamanki gibi önemli bir konudur. Özellikle alınacak olan tanıtım yazısı temiz içeriklere sahip, özgün konuların paylaşıldığı, sosyal medya birimlerinin aktif olarak kullanıldığı, ziyaretçi kaynaklarının yüksek olduğu, site içi ve site dışı seo kriterlerine tam anlamı ile uyan, farklı ip lokasyonlarına sahip olan web sayfaları ve güçlü backlink yapılarına sahip sayfalardan alınan tanıtım yazıları her zaman büyük anlamda avantajlar sağlayacaktır.

Makale tanıtım yaptırılırken bir diğer dikkat edilmesi gereken konuların başında yazı alınacak olan sitenin link çöplüğüne dönmemiş olması, tanıtım yazısı gibi kategoriler oluşturulup bu kategorinin tanıtım yazısı çöplüğü haline gelmemiş olması geliyor. Özellikle footer kısmından link satışları yapan sayfaların değerleri link çıkış sayısına bölündüğünde kalan rakam sizin sitenize değer olarak döneceğinden link çıkışları olmayan daha temiz ve organik sitelerden tanıtım yazıları almaya özen göstermeniz sizin için daha avantajlı olacaktır.

Tanitimyazim.com olarak bizim amacımızda sizlerin tanıtım yazıları için en etkili şekilde ve direk hedefe yönelik bir çalışma ile sizin tanıtım yazılarınızı yayınlayarak tanıtım yazılarının özgünlüğüne bağlı olarak arama motorlarında üst sıralara çıkmanızı amaçlamaktadır. Sitemizde yayınlanan tanıtım yazılarınız tamamen özgün olduğu taktirde sitede özgün bir içeriğe sahip olarak arama motorlarında üst sıralarda çıkarak sitenize de bu yönde destek sağlayacaktır.

TANITIM YAZIM
SİTENİZİ TANITARAK ARAMA MOTORLARINDA ÜST SIRALAR ÇIKIN
http://www.tanitimyazim.com

wmaraci
reklam

Heuristic Heuristic Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web Hacking, Exploits/Vuln.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 4777
  • Beğeniler 1139 / 2068
  • Ticaret 297, (%99)
Hayırlı olsun.

• Üyelik 02.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 454
  • Beğeniler 22 / 37
  • Ticaret 3, (%100)
Teşekkürler umarım faydalı olur.

smsreklam smsreklam Reklam Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Reklam Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 8 / 8
  • Ticaret 2, (%100)
Siteniz açılmıyor.

www.kaletemizliksirketi.com
www.kalehaliyikama.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 454
  • Beğeniler 22 / 37
  • Ticaret 3, (%100)
Açılıyor sıkıntı yok

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al