dedemir85
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
Güzel bir fikir...
Ayrıca iyi tanıtım yazısı Nasıl - Neye göre yazılır, SEO'ya etki edecek unsurlar nelerdir, İçeriği nasıl olmalıdır, nerede - nasıl bir ZAMAN aralığıyla yayınlanmalı, v.b. gibi sorulara cevap veren kılavuz niteliğinde bir kısım oluştursanız bence siteniz SEO'cuların ilgisi ile vazgeçilmez bir adres olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteniz hakkında bir şey demiyorum ama arkadaşlarımıza birkaç hatırlatma yapayım. Sadece tanıtım yazısı paylaşmak amacıyla açılan bir siteye Google bakış açısı bu site spam sitesidir. Yakın zamanda backlinks.com bile link alan siteleri filtreye sokacağını söyleyen Matt Cuts bunu görmeyecek kadar saf biri değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Şunuda eklemek gerekirse, henüz Alexa sıralamasına bile girmemiş, pagerankı ve google indexi olmayan bir siteye kimse bedava bile olsa tanıtım yazısı vermez. Bence öncelikle sitenizin değerlerini yükseltmeye çalışın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok başarılı olmuş, tebrik ederim. Tasarım adına bir noktaya değinmek istiyorum. Makale yazılarının başlık kısmının fontu "Arial Black" sanırım. Onu düz arial yapsanız daha iyi görünür. Css ile bold verebilirsiniz. Ya da asp de ne varsa artık :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-