-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Gezgini gezdir, interrail türkiye, couchrail gibi sayfalarda reklamını yaparsanız daha güzel bir tasarım ve forum yerine özel bir yazılım ile çok çok iyi yerlere gelinebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
özel bir site,farklı bir domain sitesi üzerinden devam ediyor webmaster arkadaşlarla birlikte çalışıyoruz,
Bu siteyi sadece forum olarak değerlendirmek ve yeni yapılacak siteye de destek amaçlı açmış bulunuyorum ancak Forum olarak da iyi yerlere geleceğine inanıyorum
yorumunuz için teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Mutlaka biliyorsunuzdur fakat couchsurfing'i araştırmanızı öneririm. O tarz bir şey yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bu siteyi söylemeniz iyi oldu benim yaptırdığım yan, şuan çalıştığımız site daha basit ve en az bu site gibi şık, çok fazla ayrıntıya yer vermeyeceğiz, diğer siteler içinde reklam vereceğim forum yeni kurulduğu için googlenin gözüne pek batmak istemiyorum backlink ve seo çalışmaları da ayrı bir koldan devam ediyor zamanla umarım oturur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
güzel bir proje Türkiyede blablacar tutmaz diyorlardı ama çok güzel işliyor sizin projenizde iyi yerlere gelebilir. Kimlik doğrulama sistemide olursa yapacağınız sitede iyi olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
mkahraman
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
öpücük atan kız avatarları hiç inandırıcı olmamış.