lostyazilim
tr.link

Team TOFAS

3 Mesajlar 604 Okunma
acebozum
tr.link

MehmetGUMUS3 MehmetGUMUS3 . Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık olarak 3 sene önce açtığım ancak gerek okul - askerlik daha sonra işim gereği eğitimlerden ötürü ilgilenemediğim daha önceki ismiyle tofasforum olan ancak daha sonra teamtofas olarak değiştirdiğim forumumu yeni yeni toparlamaya başladım.

Öncelikle belirtmeliyim ki araç piyasasının uçtuğu şu dönemlerde bir çok kişi elindeki araçları tutma peşinde. Biliyoruz ki piyasayı yükselten araçların biri de tofaş. Aslında en çok binilen ve çoğumuzun bir anısı olduğu, hatta araç kullanmayı bu araçta öğrendiğimiz bir gerçek.

Bende sokak aralarında egzoz açıp, drift atıp çevreyi rahatsızlık edenleri bir kenara alıp, aracına gözü gibi bakan ve etrafa da zararı olmayan kişilerin araçlarıyla ilgili bilgileri burada bulup kişiselleştirmelerine yardımcı olabileceğim bir bilgi, soru, sorun forumu açmıştım.

Hele ki forum sektörünün zor zamanlar geçirdiği dönemde kendimce tıngırdamaya çalışıyorum.

Forum Adresi: Teamtofas

Teamtofas.com
elektronikssl
webimgo

TayfunGuler TayfunGuler Kod Şiirdir Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)
Hocam şu üye olma zorunluluğu çok saçma. Siteye bakayım istedim ne var ne yok diye üye ol diyip duruyor direk kapattım.

Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org

MehmetGUMUS3 MehmetGUMUS3 . Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)
TayfunGuler Farkındayım. Ancak bir çok üye yapmak istediği şeyde konuya bakıyor yapıyor ve ardından direk gidiyor.

Teamtofas.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al