[/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Teknik Servis Takip Yazılımı[/SIZE] olarak bir teknik servisin tüm ihtiyaçlarını giderebilecek ve iş takibini kolaylaştıracağı gibi Stok kontrolü sağlayacak, Gelir Gider tutabilecek ve Firmanızın reklamını yapabileceğiniz bir yazılım olarak tamirbank.com adresini sizlere sunuyorum.[/FONT]
- Kayıt Tutma: Servise giriş yapan bir ürünü kolaylıkla sisteme ekleyebilirsiniz.[LIST=1]
- Oluşan takip kodu ile müşteri ürününü rahat bir şekilde takip edebilir.
- Müşterinin mail adresi girildiyse müşteriye giden mailden müşteri ürününü kontrol edebilir.
- Servis fişi olarak sistem üzerinden bir çıktı alıp müşteriye bu teslim edebilirsiniz.
- Üründen alacağınız miktar yarım kaldıysa Örnek: Alınacak 1000TL, Alınan 900TL ise kalan rakamlar ayrı bir listede listelenerek müşterilerden tamir ettiğiniz ürünlerden kalan alacaklarınızı kontrol edebilirsiniz.
- Daha sonradan bu kayıtlara rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz ya da içerisinde sorgu yapabilirsiniz tüm kayıtların.
[/LIST]
- Destek: Sistem ile ilgili destek talebinde bulunabilirsiniz.
[FONT=Calibri]Yazılım şuanda %99.9 şekilde aktif bulunmaktadır.[/FONT]
[FONT=Calibri]Ama sistemi tamamen bitirdim demiyorum ve üzerinden çalışmaya ve teknik servis işleri ile uğraşan ustalarıma daha ne kolaylık sağlayabilirim diye düşünerek sistemi geliştirmeye devam ediyorum.[/FONT]
[FONT=Calibri]Şuanda ilk 3 aylık kullanım süresi demo olarak sizlere sunulmaktadır üye olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.[/FONT]