[FONT=Calibri]

[/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Teknik Servis Takip Yazılımı[/SIZE] olarak bir teknik servisin tüm ihtiyaçlarını giderebilecek ve iş takibini kolaylaştıracağı gibi Stok kontrolü sağlayacak, Gelir Gider tutabilecek ve Firmanızın reklamını yapabileceğiniz bir yazılım olarak tamirbank.com adresini sizlere sunuyorum.[/FONT]

1. Kayıt Tutma: Servise giriş yapan bir ürünü kolaylıkla sisteme ekleyebilirsiniz.[LIST=1]

2. Oluşan takip kodu ile müşteri ürününü rahat bir şekilde takip edebilir.

3. Müşterinin mail adresi girildiyse müşteriye giden mailden müşteri ürününü kontrol edebilir.

4. Servis fişi olarak sistem üzerinden bir çıktı alıp müşteriye bu teslim edebilirsiniz.

5. Üründen alacağınız miktar yarım kaldıysa Örnek: Alınacak 1000TL, Alınan 900TL ise kalan rakamlar ayrı bir listede listelenerek müşterilerden tamir ettiğiniz ürünlerden kalan alacaklarınızı kontrol edebilirsiniz.

6. Daha sonradan bu kayıtlara rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz ya da içerisinde sorgu yapabilirsiniz tüm kayıtların.

• Stok Tutma: Stok bilgilerinizi sistem üzerinde tutabilirsiniz. Stok arttığında belirtebilir ya da azaldığında belirtebilirsiniz. Yapılan son 100 işlem kayıt altında tutulur ve ne zaman stok a ürün girmiş ya da çıkmış görebilirsiniz.

• Gelir-Gider Tablosu: Gelir-Giderlerinizi rahat bir şekilde tutabilirsiniz ve sonrasında istediğiniz tarihler arasında listeleyebilir ve o esnada ne kadar gelir ne kadar gideriniz var ve sonuç olarak da seçtiğiniz tarihler arasında ekside misiniz artıda mısınız görebilirsiniz.

• Ürün Satışı: Sistem üzerinden elinizde bulunan ürünlerin satışını online bir şekilde yapabilirsiniz..

• Firma Sayfası: Sisteme kayıt olduğunuzda oluşacak sayfanız sayesinden müşterileriniz sizi internette arattığında firmanızı görebilir ve firmanızın…

1. Hakkında Bilgi Alabilir

2. Çalışma Saatlerini Görebilir.

3. Google Maps üzerinden eklenmiş haritadan yer tarifi alabilir.

4. Sosyal Medya hesaplarınıza ulaşabilirler.

[/LIST]

• Destek: Sistem ile ilgili destek talebinde bulunabilirsiniz.

[FONT=Calibri]Yukarıda anlatmaya çalıştıklarıma ek olarak şuanda piyasada bulunan bir çok teknik servis takip programına göre daha öz bir hale getirilmiş ve tamamen kullanıcı düşünülerek tüm işlemlerin en rahat bir şekilde kullanıcılar tarafından zorlanmadan yapılabilmesi sağlanmıştır.[/FONT]
    [FONT=Calibri]Yazılım şuanda %99.9 şekilde aktif bulunmaktadır.[/FONT]
    [FONT=Calibri]Ama sistemi tamamen bitirdim demiyorum ve üzerinden çalışmaya ve teknik servis işleri ile uğraşan ustalarıma daha ne kolaylık sağlayabilirim diye düşünerek sistemi geliştirmeye devam ediyorum.[/FONT]
    [FONT=Calibri]Şuanda ilk 3 aylık kullanım süresi demo olarak sizlere sunulmaktadır üye olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.[/FONT]

HEMEN ÜYE OL