lostyazilim
tr.link

TeknoGenç -TeknoForum- Bilgiye Dair Her Şey.

2 Mesajlar 513 Okunma
acebozum
tr.link

Necky15 Necky15 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kilis
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Ben TeknoGenç Sitesinin Kurucusu İbrahim Halil Arıkan. Öncelikle Bu Siteyi Siz Değerli Teknoloji Ve Bilişim Hayranları İçin Kurdum.Sitemde Tamamen Teknolojiye Ve Bilişim’e Yönelik İçerikler Bulunmaktadır.Unutmayın Sistem Yeni Olduğu İçin Hatalar Olabilir.Sitede Hoş Bir Tema Ve Siz Değerli Üyelerimizi Bekleyen Yöneticiler Olacaktır.Sistemde Tamamen Türkçe İçerik Bulunmaktadır Ama İsterseniz 2. Seçenek Olarak İngilizceyi Kullanabilirsiniz.

TeknoGenç ve Tekno Forum web Sitemizde Üyeler Tamamen Birbirlerine Saygılı Din,Dil,Irk,Cinsiyet Ayrımı Yapmayan Üyelerdir.Siteye Her Geçen Gün Yeni İçerikler Ve Özellikler Eklenmekte Ve Siz Değerli Kullanıcılarımız İçin En Güzel İçerikler Seçilmektedir. Sizlerde İsterseniz Sitenin Geliştirilmesinde Yardımcı Olabilir Ve TeknoGenç Ailesine Katılabilirsiniz. Sistem MyBB Alt Yapısını Kullanmakta Olup Tamamen Kullanıcıların Rahatlığı Düşünülerek Tasarlanmıştır.Sitede Genellikle Güncel Veya Eskimemiş Konular İşleniyor.Mesela Gta SanAndreas Veya Clash Of Clans Gibi Tarihi Eski Olup Kendisi Eskimemiş Konular Veya Güncel Yeni Olan Konular.Daha Fazla Bilgiye Ulaşmak İçin Bana Ulaşabilirsiniz.Site Hakkında Anlatacaklarım Bu Kadar.Daha Fazlası İçin Sitemizi Ziyaret Etmeyi Unutmayın. Saygılar…

TeknoGenç web sitesini ziyaret etmek için aşağıda yer alan siteye git butonuna tıklayarak web sitemize giriş yapabilirsiniz.Teknolojik bilgilerden haberdar olmak için daha fazla geç kalmadan sizlerde teknogenç ailesine katılabilirsiniz.

Siteye Buradan Ulaşabilirsiniz.

http://teknogenc.tk/index.php

elektronikssl
webimgo

fruzgar fruzgar ProPvPServerlar Kimlik Onayı
  • Üyelik 06.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SD
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** R**
  • Mesajlar 792
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 11, (%100)
Bir an önce .tk domainden kurtul ve yazım-imla kurallarına dikkat et. Son resimde (yani kendini tanıttığın resimde) yazına bakıyorum her kelimenin ilk harfi büyük olmaz. Bunlar değerli şeylerdir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al