Blog-defteri sizlere tanıtacağım kişisel blogumun adıdır. Günümüzde teknolojik gelişmeleri yakından izleyebilmek oldukça kolay hale gelmiştir. İnternet teknolojisinin nimetlerinden faydalanarak istenen konuda haber ve bilgilendirmelere ulaşmak mümkündür. Kişisel blogum ile bu konuda sizlere yardımcı olmak niyetindeyim. Kısa zaman önce yayına giren blog-defteri'nde mobil oyunlar, mobil uygulamalar, teknoloji haberleri, webmaster bölümü, sitenizi tanıtın bölümü, hayatın içinden bilgiler ve teknolojik cihazlar için genel bilgileri bulabilirsiniz.

[img]http://i.hizliresim.com/vZ8Bjm.png" />

[/IMG]


Doğru ve güncel haber kaynaklarını takip etmek son derece önemlidir. Örneğin mobil teknolojiler konusuna ilgi duyuyorsanız bu konuda blog-defteri'nin ilgili yayınları bu ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır. Çünkü bu etiket altında piyasaya son çıkan mobil cihaz incelemelerini, satış fiyatlarını vs. Bulabilirsiniz. Eğer mobil cihazların çalıştırılması ile ilgili ipuçları, nasıl yapılır gibi ancak teknik bilgi sahibi kişilerin yapabileceği işlemleri kendi başınıza yapabilmek yada nasıl yapıldığını öğrenmek isterseniz 'Tekno Bilgi' başlığı altında sunulan haberler epey ilginizi çekecektir. Bu bölümde telefonunuzdaki rehberi nasıl yedekleyebileceğinizden, kişisel bilgilerinizi yedeklemeye, telefonunuz ile nasıl daha iyi fotoğraflar çekebileceğinize kadar bir çok bilgiyi bulabilirsiniz. Ayrıca bu bilgiler dışında bir web siteniz yada blogunuz varsa tanıtım bölümümüze reklam verebilir, daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Bir webmaster adayı iseniz merak etmeyin sizleride unutmuş değiliz. Webmaster bölümünde bilgilendirici ve siteniz için organik hit sağlayabileceğiniz sürpriz hediyelerimiz olacaktır. En iyisi blog-defteri'nde neler var görmek için ziyaretimize gelin, gerçi sizlere teknik olarak ikramda bulunamam ama güzel bir haber, güzel bir bilgi ile bu açığı kapatacağımdan emin olabilirsiniz :)

Blogta yer alan yazılardan ve son haberler konusunda bilgilenmek istiyorsanız ama vaktim yok her an internete giremem diyorsanız merak etmeyin bu konuda da sizlere kolaylık sağlamaktayım. Blogun e-mail ile abonelik kısmı bulunmakta tek yamanız gereken 'abone ol' kısmına e-mail adresinizi girmek ve ardından abonelik işlemini tamamlamanız için size gönderilen maili aktifleştirmek. Tüm bu işlemler için 1 dakika ayırmanız yeterlidir. Bunlarla uğraşmak yerine facebook, Twitter ve Google+ gibi sosyal medya araçları ile de takipte kalabilirsiniz. TAKİPTE KALIN HABERİNİZ OLSUN !!!