ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Diğerlerinden farkınız nedir? Neden sizin takipçiniz olayım mesela?
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Bence hemen hevesinizi kırın ve bu siteyi silin. Sözde reklam için harcayacağınız paraların hepsine yazık olacak...
Her bir konuya 15-20 etiket girmişsiniz, sitede bir düzen yok. Yazılar özgün değil oradan buradan kopyalama içerikler.
Sizin zihniyetinizle bu site 1 arpa boyu yol ilerlemez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Sosyolog
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar,
Çok olumsuz yorumlar yapılmış, ancak yapılan yorumların çoğu yüzde yüz haklı bir kere tema hiç mi hiç hoş değil bence temanı değiştir ücretli tema almak zorunda degilisin ama en azından göze hoş gelen bir tema kullan bence, artı hedefini büyük koymuşun 10 yılık köklü teknoloji sitelerinde bile malesef 50k günlük tekil ziyaretçi görmek imkansızdır. Ama hedefinin büyük olması hoşuma gitti. Hedefi büyük olan insan çok çalışır umarım sende üç-dört ay sonra offf olmuyor mantığı ile bırakıp gitmesin teknoloji sitelerini bence biraz araştır ve arakadaşaların dediği gibi konuları kendin yaz kopyala yapıştırla yeni açılan bir site malesef ilerlemez köklü siteler bunu yapıyor ancak Google onlara göz yumuyor senin siten yeni göz yumaz emin ol hedefini koyarken bir haftalık bir yılık koyma teknoloji sitelerinde bence hedefini koyarken uzun süreli koy 3-4 yıl sonra sayılı sitelerden olacağım gibi mesala bir haftada ucacak kaçacak dersen malesef olmaz, kısaca hedefinde başarılar diliyorum hayırlı olsun..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Operator
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Tamam sakin olun kardaşlar 😂
Kaliteli ve Ucuz SMM Panel www.fexmedya.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ayrıca bende fikirlerimi yazayım.
1-öncelikle tema kesinlikle değişmeli. bu tema ile bir yere varamazsınız
2-logo değişmeli. insanlar girdkilerinde logo göze batmamalı. logo buram buram amatörlük kokuyor
3-site yeniden düzenlenmeli.
4-ayrıca web site çok yeni. şuan için reklam vermek çok mantıksız. öncelikle içeriklerini çoğaltmalısın. hem google de siteni biraz indekslesin.
5-tavsiyem 6 ay boyunca hit ve kazanç bekleme. bu süre zarfında kaliteli ve uzun, özgün içerikler üret.
6-kategorileri çoğalt
mesela bende yeni bir site açtım ve sitem henüz 20 günlük. reklam düşünmüyorum, seo paketi kesinlikle almayacağım. kendime hedef koydum ve 6 ay boyunca hit, 12 ay boyunca da kazanç beklemiyorum. bu dönemde sadece kaliteli içerik üretecem ve bir site için en mantıklısı da bu.