Merhaba arkadaşlar;



Resident Evil ile başlayan zombi film kuşağını bir çok film serisi izledi. Zombi film kuşağında devrim niteliğinde olan bir dizi de yakın süreç içinde başladı. Tabii ki hepimizin bildiği gibi bu dizide Walking Dead.

Oyunlarında bu sektöre yöneliminden sonra birçok zombi oyunu başgösterdi. Left 4 Dead ile başlayan seriyi, Resident Evil, Dead Island, Dead Rising gibi bir çok oyun takip etti. Geçtiğimiz süreçte bu oyunlara theWarZ adı ile yeni bir oyun daha katıldı. Diğer zombi oyunlarının finale bağlanması ve bitmesi oyunu oynayan kullanıcıların oyunu bırakmalarına sonuç veriyordu ancak WarZ online olması ve sürerliliği ile tüm kullanıcıları kendine hayran bıraktı. Walking Dead adlı dizide olduğu gibi oyuncularını hayatta kalmak için yemek ve su arayışına yönlendiren, peşine ise zombileri takan oyunu hayatta kalma moduna bağlayan diğer şey ise sizin gibi diğer yaşayan insanlar. Güç elde etmek isteyen ve üstünüzdekilere(yiyecek,içecek, kıyafet ve silah) sahip olmak isteyen zombilerden daha çok korkacağınız insanlar mevcut bu oyunda.


Sitemiz
tam aşamada devreye giriyor arkadaşlar. Sizde birgün warz oyuncusu olmak isterseniz mutlaka ki internet sitemize girmenizi tavsiye ederiz. Oyun hakkındaki görüntüleri, hesap nasıl alabileceğinizi, hayatta kalmak için bulmanız gereken eşyaları nerede bulabileceğiniz çok güzel bir rehber sizi bekliyor.

the War Z Türkiye Ekibi
http://www.thewarz-tr.com/

Ek Olarak: Konu başlığım hatalı oldu. " the War Z Türkiye " olarak değiştirilmesini talep ediyorum.