Tiryaki Avm

Online Alışveriş Sitesi Tiryaki Avm.com , 2012 Yılı Hazin Ayının Son Günlerinde Açmış Olduğum Bir Web Sitesi.Daha önce açmış olduğum konulardan takip ettiyseniz birkaç web sitesi açtığımı ve bu sitelerin bazılarının Sahibi olduğumdan bahsetmiştim,sahibi olduğun en sonki sitemi sizlere bu konu ile duyurmak istiyorum tiryakiavm.com bu site tamamen online alışverişe yönelik yaklaşık 13000 çeşit ürünün satışının yapılmakta olduğu bir site.
Altyapısı ve ürün tedariği ise DİJİTAL ETİCARET İŞLETMELERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. tarafından karşılanmaktadır. sitede sergilenmekte olan ürünler online ticaret sitelerine göre, oldukça ucuz ve kaliteli ürünler.diger online alışveriş sitelerine göre bir diğer farkı ise ihtiyaçlarınızın hemen hemen hepsini karşılıyabileceğiniz bir web sitesi olması ve daima güncel kampanyalar ile yenilenmesidir.

Ürün Çeşitleri Arasında : Saat Modelleri / Ev Tekstili / Çiçek Siparişi / Güneş Gözlükleri / İç Giyim / Pijama Gecelik / Ev Gereçleri / ve sayamadığım bir çok katogoride binlerce çeşit ürün bulunmaktadır. her alışverişe 1 de süpriz hediye dağıtılmakta. sizde güvenli ve hesaplı alışverişi tiryakiavm.com'dan yapın,zandan ve paranızdan kazançlı çıkın.