TopmuKalemi olarak yayın hayatımıza Şubat 2018'de başladık. İlk günkü heyecanımızla devam ettiğimiz bu yolda hiç bir kâr amacı gütmeden tek gayemiz türk hakemleri ve hakemliğe yeni başlayacak kişileri en doğru ve güncel bilgiler ile bilgilendirmek.

Bilindiği üzere gerek taraftarlar gerek ise futbolcuların hakemlere olan tutumları ve hareketleri Türk Futbolunu ve Türk Hakemliğini oldukça alt noktalara çekerek itibarını düşürmektedir. Amacımız Hakemliğin ne olduğunu ve Dünya çapında gelebileceği noktaları taraftar ve hakemlere ileterek Türk Futbol Hakemleri ve Türk Futbolunu daha yukarlara çıkarmaktır. Topmukalemi'de sadece hakem lere ait içeriklere değil Türk Futbolunu daha ileriye taşıyacak ve Türk Futbolunu ilgilendiren önemli içeriklere de yer vereceğiz.

Bu yolda Türkiye'de ilk defa kurduğumuz Türk Hakemleri Forum sayfamız ile, hakemlerin tanışması, kaynaşması, her türlü bilgi ve belgeyi paylaşması, görsel içerikleri ve diğer her türlü içerikleri en kolay şekilde bir birlerine aktarması ve görüş almalarını sağlıyacağını düşünüyoruz.

TopmuKalemi'de paylaşılan tüm içeriklerin özgün olacağı garantisini veriyor ve bu yolda yılmadan yürüyeceğimizin garantisini veriyoruz.