Merhaba arkadaşlar.

35 yıllık tekstil sektörü tecrübesine sahip olan firmamız 1998 yılında “Karanfil Bayrak” markası ile çeşitli bayrak imalatı, ihracatı ve pazarlaması yapan bir aile işletmesi olarak kurulmuştur.

Müşteri memnuniyeti odaklı, sürekli büyüme ve gelişmeyi, uluslararası platformda rekabet edebilmeyi hedef alan vizyonuyla bayrak imalatında vazgeçilmez bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen firmamız, yüksek kalite ve standartlardaki ürünlerini; aralarında önemli markalarının da olduğu seçkin müşterilerine ve 15’den fazla ülkeye ihraç etmektedir.

Karanfil Bayrak, bayrak sektöründeki 19 yıllık tecrübesi ile Türk bayrağı, poster, dijital baskılı ürünler, masa bayrakları, yabancı ülke bayrakları, siyasi parti bayrakları, olta bayraklar, şirket flamaları, fuar flamaları, makam bayrakları, süs bayrakları, kulüp bayrakları, sopalı bayrak, gönder bayrakları, plaj bayrakları, afiş ve flama çeşitleriyle bayrak imalatında ve satışında hızlı ve kaliteli çözümleri ile hizmetinizdedir.

Ürünlerimizin genel kullanım alanları;


· Türk ve Yabancı ülke bayrakları
· Özel şirket bayrak ve flama çeşitleri
· Taraftar bayrak ve flama ürünleri
· Fuarlarda kullanılacak flamalar
· Seçim bayrakları, seçim posterleri
· Dış mekan ve iç mekan reklamları
· Gösterilerde, tanıtımlarda, makam, oda ve gönder bayrakları ve flama ürünleri.

Ayrıca size özel kumaşa baskılı posterler ve kumaşa baskılı kişisel resimler de sunuyoruz . Dilerseniz, bir manzara, ürün resmi gibi, ailenizin ya da dilediğiniz resimleri kumaş baskıda üretmek mümkündür.

Bazı ürün görsellerimiz;
















Wmaracı logolarını örnek amaçlı bastım arkadaşlar.