Torun Oto Kiralama 1999 yılında Ankara’da kuruldu. Kuruluşundan itibaren Ankara ve çevre illerine araba kiralama hizmetlerini aralıksız şekilde sürdürmekteyiz. Bu bağlamda oluşturduğumuz profesyonel ekibimizle müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaktayız.

Torun Oto Kiralama olarak sizlere havaalanından direkt olarak hizmet vermekteyiz. Aracınızı uçağınızdan indiğiniz anda kiralayabilirsiniz. Ya da istediğiniz bir lokasyona , ayağınıza kadar, getiriyoruz. Sadece Ankara içerisine değil Ankara’ya yakın bir çok ile araç servisi hizmetimiz vardır.

Oto kiralama sektöründe illegal olarak çalışan bir çok kişi vardır. Doğal olarak onların güvenilirlikleri de sorgulanmaktadır. Torun Oto Kiralama olarak kurumsal kimliğimizle sizlere hizmet vermekteyiz. Bütün yaptığımız hizmetler yasal olarak kayıt altındadır.

Torun Oto Kiralama olarak görevimizi sadece araba kiralama olarak görmüyoruz. Sizlerin can güvenliğinden de kendimizi sorumlu tutuyoruz. Bu durumu göz önüne alarak bütün araçlarımızın aylık periyodik bakımlarını yapıyoruz. Bizden gönül rahatlığıyla araçlarınızı kiralayabilirsiniz. En az sizin kendinizi düşündüğünüz kadar sizi düşünüyoruz. Araç bakımlarıyla ilgili yaptığımız çalışmalar da bunun en büyük kanıtıdır.

Araba kiralama ihtiyaçlarınızı online olarak da halledebilirsiniz. Torunotokiralama.com adresinde online rezervasyon yaparak kolayca kiralama işinizi halledebilirsiniz. Sizlere torunotokiralama.com adresinden ayrıcalıklı fiyatlarda sunmaktayız. Belirli dönemlerde uyguladığımız kampanyalarımızla ayrıcalıklı fiyatlardan yararlanın sizde.
Torunotokiralama.com’dan ister lüks sınıf ister ekonomik sınıf araçların hepsine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Farklı seçenekler arasından istediğiniz aracı tercih edebilirsiniz.

Torun Oto Kiralama olarak 14 yıllık deneyimimizle ve profesyonel hizmet kadromuzla 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz. Sizlere sunduğumuz ayrıcalıklı fiyat ve hizmet anlayışımızla her zaman farkımızı hissettiriyoruz.

‘Deneyim, kaliteli hizmet ve birebir müşteri ilişkisi ile her zaman yanınızdayız.’

www.torunotokiralama.com

Saygılarımızla.