Kılıçoğlu Boya; Toz Boya Hammaddeleri sektöründe , Türkiye'de ve dünyanın birçok ülkesindeki büyük firmalara; Toz Boya, Yüksek Performanslı Pigmentler, Boya Maddeleri İmalatı, İhraacatı, Temsilciliği, Distribütörlüğü, Renk Hizmetleri ve Teknik Danışmanlığı Hizmeti vermektedir. 1996 yıllarından beri; %100 Kaliteli esaslı ürünleri pazarlayarak, birçok firma ile çalışarak büyük başarılara imza atmıştır.

Firmamız; Oto Boyası, Yağlı boya, Termosetting Toz Boya, Her Türlü Plastik, Mühendislik Plastikleri, Şeffaf Plastik, Elyaf, Kauçuk, Elastomer Kauçuk, Suni Deri, Deri, Metalize Film, Alüminyum Folyo, Özel Yazı Mürekkepleri, Ayakkabı Cilası, Vernik, Akaryakıt Ürünleri, Ahşap ve Mobilya vernikleri, Gıda, İlaç, Kozmetik, Şampuan, Sabun, Temizlik Ürünleri, Kağıt ve Özel Kullanım Sektörlerine Temsil Ettiğimiz ISO belgelerine sahip pigment ve boyar maddeler üreticileri ile 10.000' den fazla kuruluşlara hizmet vermektedir.

Firmamızdan; Yüksek Performanslı Organik Pigmentler, Fitolosiyanin maviler ve yeşiller, Kinakridon Kırmızı, Dioksazin Violet, İnorganik Pigmentler, Kompleks Metal Oksit Pigmentler, Sentetik Demiroksit Pigmentler, Kromoksit Yeşil, Karbon Siyahı, Ultramarin Maviler ve Violetler, Fluresan Pigmentler, Optik Ağartıcılar, Solventte ve Suda Çözünen Boyar Maddeler ve Polimerde Çözünen Boyar Maddeleri Şirketimizden Temin Etmeniz Mümkündür.

Firmamız; Birçok Büyük firmalar ile çalışmış olup, Yüksek Kaliteli Malzemeleri temini ile Firmalara referans sağlamaktadır.


SİTEYE GİT