Merhaba, Arkadaşlar ben TR-Wizard destek ekibinden Murat Kaya sizlere TR-Wizard'ın kısaca tanıtımını yapıp merak ettiğiniz soruları yanıtlamaya çalışacağım.
Nedir ?
Webmaster'ların sitelerine ekledikleri tek bir javascript reklam kodu ile onlarca sitede ücretsiz reklam vermesini sağlayan geniş bir portal.
Nasıl çalışır ?
Sitenize eklediğiniz javascript reklam kodunda ağımıza katılan tüm sitelerin reklamları dönüşümlü olarak yayınlanır ve bu sayede reklam gösterimleriniz diğer sitelerde kesintisiz yayınlanır.
Amaç ?
Webmaster'ların hit derdini ortadan kaldırmak tüm türk webmasterları tek bir ağda toplayarak ücretsiz reklam vermelerini sağlamak.
Neden ücretsiz ?
Bu hizmeti ücretsiz sunmamızın asıl sebebi TR-Wizard markasının popülerliğini ve tanınırlığını arttırmaktır. Tabii ki, her pazarlama ve promosyon türünde olduğu gibi, bu bize paraya mal oluyor. Ancak, bu maliyetleri ilerde sunacağımız daha fazla özellik barındıran para karşılığı yükseltimleri sunarak karşılayacağız. Ücretsiz servisimiz aynı zamanda kullanıcı bağışı desteklidir. Her gün mutlu kullanıcılarımızdan bağış alıyoruz.
Yardım ?
Aktif destek forumu sayesinde 7/24 online yardım ve destek alma imkanınız mevcuttur.
Daha detaylı tanıtım için: http://wmaraci.com/forum/tanisma-alani/tr-wizard-destek-ekibi-wm-aracinda-86598.html