Dünyada yaygın olarak oynanan Airsoft Extreme Sporu nun malzeme ve silah ithali ve satışı , Türkiye 'nin ilk ve tek Airsoft spor sahası işletmesi olarak faaliyette bulunmaktayız ,2011 yılında web sitemiz açılmış olup sürekli yenilenmekte sporun tanıtılmasına yaygınlaştırılmasına yeni sporcuların kazanılmasına çalışmaktayız.

Sporumuza katılmak isteyen arkadaşlarımız 7/24 bizimle iletişim kurabilir


Airsoft Nedir ?

Airsoft bir askeri çatışma simülasyonudur. Oyunun askeri senaryosuna göre kişiler takımlara ayrılarak senaryonun gereğini icra ederler. Airsoft oyunlarında kullanılan ekipmanlar ve silahlar gerçeklerinin kopyasıdır. Airsoft silahlara replika adı verilmiştir.


AirSoft Replikalar

Replikalar üretici firmalar tarafından gerçeğe dönüştürülemecek şekilde üretilmiştir. Replikalar barut veya gerçek mühimmat kullanmaz, gerçek mühimmat kullanmak için modifiye edilemez, Herhangi bir insanı mühimmatı ile ağır bir şekilde yaralayamaz veya öldüremez.


Replikalarda mühimmat olarak 6mm çapında plastik boncuk kullanılır.
Replikalar üzerlerinde bulunan elektrik motoru, dişliler yardımıyla yayı kurarak ve tetiğe basılınca bu yayı bırakarak piston içerisindeki havayı ileri itmek suretiyle plastik boncuğu namlusundan fırlatan bir yapıya sahiptir. Tek te ve seri atış modları mevcuttur. Biraz olsun mesafeyi arttırması ve fırlatılan boncuğun daha düzgün bir şekilde gitmesi için iç namluya HopUp sistemi ilave edilmiştir


Airsoft Tarihçesi

Airsoft, 1970'lerde Japonya'da ortaya çıkmıştır. İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Amerika Birleşik Devletleri'nin Japonya'ya uygulattığı kanuni değişikliklerden dolayı Japonya'da sivillerin ateşli silahlara sahip olması mümkün değildi. Bunun üzerine, Japon tasarımcılar 1970'lerin ortasına doğru Airsoft'u geliştirdiler. İlk Airsoft silahları bugünkülere kıyasla örnek alınacak silahlar olmadığı için gerçekçi değildiler. Görünüşleri ağır bir şekilde gerçek silahı andırsalar da, silahların tasarımları orijinallerinin dış görünüşlerini tamamen yakalayamadılar.
İlkel Airsoft silahlarının sistemleri çoğunlukla Paintball silahlarının uyarlamalarıydı. Co2 (karbondioksit) gazı ile çalışan, önceleri tek atışlık daha sonra yarım ve tam otomatik hale getirilen silahlar, günümüzdeki birçoğunun aksine her atışta bir kovan ejekte etme özelliğine sahip. Fakat genelde halkın çoğunun satın alabileceği oyuncaklardan değildi. Ortalama fiyatları, 1000$ civarındaydı ve üreticileri sayıca çok azdı.

Ek Olarak: Labirent Map ; 750 m2 alan , 4 ayrı labirent , aynı anda 12 + 12 24 oyuncu kapasiteli veya her labirentte 3 + 3 6 oyuncu oyunlarınızı düzenleyebilirsiniz ,iki takımda kendi karargahlarına özel koridorlarla ulaşıp karargahlarını korumak ve karşı takımın karargahını ele geçirme görevini gerçekleştirirler ,Oyunlarınızı 7 gün 24 saat istediğiniz zaman aralıklarına rezervasyon yapabilirsiniz ,tüm maplarımızda ,gündüz gece oyunu , gece gündüz oyunu ,gece gece oyunuda oynanabilmektedir ,Labirent Mapımız oyuncularımızın hizmetine girmiştir .