Merhaba, daha önce duyurduğumuz projemizi daha kapsamlı ve görsellik açısından daha göze hitap eder hale getirmek için, anlaştığımız sponsor ile yeni web yazılımını yapıyoruz ve 1 ay gibi bir sürede faaliyete sokacağız.
Projeyi Firmaların ve İnsanların hayatına bir anda sokabilmek için, site içi görevler vererek iş paylaşımı sonucunda daha kullanışlı ve daha fazla müşteriye hızlı ulaşabilmek için farklı alanlarda yeni SPONSOR'lar arıyoruz.

Aşağıdaki liste gibidir;

Şehir Portalı Bayileri; Bulunduğu şehrin bayiliğini alıp bizimle % KAR PAYI ile çalışacak kişi yada firmaların kendi yönetebileceği site ve admin panelleri olacak olup, yeni firma kayıtlarında bizimle irtibat içinde olacaklar. Firmalar ile telefon yada birebir görüşmelere gidip firma sağlayacaklar portala. Biz yönetim olarakda Bayi'ye bulunduğu şehirde Bilboard, Gazete, Radyo gibi yayın kuruluşlarında reklam desteği verilecektir. Tüm kesilecek faturalar biz ana bayide kesilecek olup, Bayilik alan kişi yada firmalar hiçbir riske girmeden, yönet- kazan % KAR PAYI alma mantığıyla çalışacaklar.

Başta dediğimiz gibi projeyi bir an önce Türkiye'nin her yerinde duyurabilmek ve daha fazla firma ve müşteriye ulaşabilmek için Bayilikler veriyoruz.

İrtibat bilgilerimiz;
MSN: gokhan_saglam@windowslive.com
MAİL: info@turkiyebazar.com
Cep Tel: 0538 228 29 50
Gökhan SAĞLAM

Ek Olarak: Konu günceldir. Sponsor ve her şehirden bayiler arıyoruz.