Yaklaşık 2 ay önce açtım. Türkiyede kafe barlara air videolar resimler fiyat tarifeleri ve menüleri içermektedir. aynı zamanda Şehirsel olarak kültürel etkinliklerin paylaşıldığı sosyal bir platform. Mesela tiyatroya gitmek istiyorsunuz bulunduğunuz şehirdeki tiyatrolara ulaşabiliyorsunuz tabii güncel kültürel etkinlikleri kendiniz giriyorsunuz. Bir çeşit ilan ilan gibi düşenebilirsiniz.
Örneğin bir etkinlik var ve bu etkinlik ilginizi çekti kendi profil sayfanızda paylaşabiliyorsunuz bu sayede etkinliği düzenleyenler daha çok kitleye ulaşabiliyor.
Etkinlik Türleri olarak şu an itibariyle:
konser, canlı müzik, tiyatro, film gösterimleri, sergi, özel kampanyalar, söyleşiler, turnuvalar, eğitim seminerleri, gösteriler, paneller, toplantılar, danışmanlık semineleri dir. Kafe ya da Barların kayıtları ücretsizdir. Amaç bir mekanı merak eden birine sağlıklı bilgi vermek, beklenmedik faturalar adisyonların çıkmaması.
Tabi mekanın fiziksel özellikkerini hatta orada yapılan etkinlikleri görsellerle destekleyerek daha sağlıklı bilgi verilebiliyor.
Bunların dışında kendi profilinize aktardığınız herhangi bir resim etkinlik ya da videoya yorum yazılabiliyor. Yorumlar yazılırken herhangi birilerine ya da size herhangi bir mail falan gelmiyor sadece sitede görünüyor.Bu şekilde gereksiz mailler mail hesabınızda birikmiyor.
Sitenin adresi :www.sehirdefterim.com
Siteyi hergeçen gün kendi kod bilgime dayanarak geliştirmeye çalışıyorum kodlamanın yüzde 90 ı bana aittir.
Şimdilik anlattıklarım bunlar umarım yararlı bir sayfa olur.