Türkiye'nin hem eğitimci hemde kurumsal SEO ajansı olan SEO Kampüs yarın itibariyle hizmete başlıyor. Birçok sektörde hizmet sağlayan müşterilerimize hem yerel hem ulusal SEO hizmeti sağlamaktayız. Bu yıl sonu itibariyle aldığımız karar ile birlikte SEO hizmetinin yanı sıra SEO eğitimi alanında da faaliyet göstermeye karar verdik. Bu fikrimizin çıkmasıyla beraber SEO Kampüsü çatısı altında toplandık.

Birlikte SEO terimlerini öğrenecek, Google güncellemelerini yakından takip edip bize eksi ve artılarını inceleyeceğiz. Aynı zamanda yurt dışı kaynaklarından edindiğimiz bilgileri de analiz edip gelecekteki Google güncellemelerinin bize neler getirebileceğini ve güncellemelere karşı almamız gereken önlemleri planlayabileceğiz. Amacımız sadece SEO hizmeti vermek değil aynı zamanda hizmetle beraber sizlere de eğitim vermek. İnternet sitemizin ana sayfasında bulunan " Bize Sorun " alanından SEO ile ilgili tüm sorularınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Sorularınız hafta içi SEO uzmanlarımız tarafından incelenmekte olup maksimum 24 saatlik bir süreçte cevaplanmaktadır. Tarafımıza iletmiş olduğunuz tüm sorular yine internet sitemizde yayınlanmaktadır. Bu vesile ile SEO ile ilgili bilgiye ihtiyacı olan veya sizinle aynı soruları sorabilecek kişilere de toplu cevap vermiş olacağız. Buradan bize ileteceğiniz sorular ve cevaplar için herhangi bir ücret ödememektesiniz. Ücretsiz bir şekilde SEO makalelerimize ulaşabilir ve sorularınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

SEO Nedir?

Search Engine Optimization’un kısaltılmış ve alışılmış haline SEO denmektedir. SEO işlemleri ile arama motorlarında web siteleri daha hızlı ve basit taranmaktadır. Bu taramanın hızlı ve basit gerçekleşebilmesi için gerekli teknik ve profesyonel adımlar atılmalıdır.

Arama motoru optimizasyonu, internet sitenizi daha kolay ve hızlı taranmasını optimize edebilmenin çeşitli yöntemleri bulunmaktadır. Gerekli araştırmalar, çalışmalar ve içerik zenginleştirmeleri sonucu anahtar kelimelerde ilk sıralara kadar yükselmek kolaylaşmaktadır. İnternet siteniz için yapılan tüm arama motoru çalışmaları, iyileştirmeleri ve anahtar kelime çalışmalarının genelide bu kapsama girmektedir. SEO ikiye ayrılmakta olup bunlardan biri İç SEO diğeri ise Dış SEO olarak geçmektedir. Her iki etkeni bir yüzdeliğe bölmüş olsaydık eğer arama motorlarında İç SEO’nun %35, Dış SEO’nun %65 ‘lik bir payı olduğunu söyleyebiliriz. Lakin iç çalışma yapılmadan dış çalışma yapılmaması önerilmektedir. Çünkü iç çalışmaların dış çalışmaları etkileyen bir rolü bulunmaktadır.

https://seokampusu.com/
0212 909 08 69
seo@seokampusu.com