-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şartları sağladıktann sonra ortalama kaç görüntülenmeye ne kadar kazanırız
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
arkadaşlar sormuş ama ben yine sorayım hem de sizin yaptığınız gibi örneklemeli;
"En çok tutulan araçlar" başlıklı yazımız 1 haftada 10,000 okunma/ziyaret/tıklama aldı diyelim. Bu verilere göre ortalama kazanç ne kadar olur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genel olarak, Şöyle izah edeyim. YouTube'taki gibi kazanç sistemi dememdeki maksat şu izlenme ve izlenme süresi göz önünde bulundurulur.
Usta Yazar da ise okunma ve okunma süresi baz alınır. O yüzden 10.000 okunma ücreti şu demek yanlış olur. Tamamiyle performansa dayalı bir sistem. Olarak kurgulandı. Sonuçta İyi içerik oluşturanla kötü içerik oluşturan ayırt edilmelidir. YouTube da ise herkes video oluşturuyor. Kimisi binlerce içerik videosu çekiyor kazancı 1000 TL olmaz iken kimisi 100 adet video çekiyor kazancı 10.000 TL öyle değil mi? Buna istinaden kazançlarımız bu şekildedir. Kazanç sistemi aktif edildikten sonra kazançlarınızı anlık olarak kullanıcı panelinizden takip edebileceksiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyiki bu konuya denk gelmişim . Bende başka platformda yazarlık yapıyordum , ödeme kısmında sıkıntı yaşamıştım . Bu oluşturmuş olduğunuz platform çok kaliteliye benziyor. Bende ustayazar.com da yazarlık yapmak istiyorum . Hangi bankalara ödeme yapıyorsunuz? Herhangi bir sorun olduğu vakitte kiminle irtibat kuracağız.
Sitenizde yazarlık yapabilmek için illa herhangi bir alanda uzman olmak gerekiyormu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle izah edeyim, Site üzerinde iletişim kısmından irtibat rahatlıkla kurabilirsiniz.
Ödemeleri Türkiye Sınırları İçerisinde bulunan Tüm bankalardan alabilirsiniz. Usta Yazar Platformunda illa bir alanda uzman olmanıza gerek yok. Zaten yazdıkça ustalaşacaksınız. Zaten farklı platformda yazarlık yapıyormuştunuz. Sizin için zorluk olacağını düşünmüyorum.
Merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İşveren
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kazanç sistemini anlayamadım. Yazının kalitesini kim belirliyor?