myenes adlı üyeden alıntı
Tema vbulletini andırıyor :) O kadar sevdiysen keşke vbulletin kullansaydın :D şaka bir tarafa kenardaki beyazlıklar görüntüyü bozuyor ona bir hal çare bulman lazım sonuçta webmaster forumunda hata oranı düşük olmalı bence :)
Sevgili myenes;
Evet vbulletini andırıyor.Beyazlıklar için ilgili arkadaşa düzeltilmesini ilettim...
Değerli yorumun için teşekkür ederiz...
Ek Olarak:
Sevgili darkdemon;
Bir aile ortamı içerisinde,konuların en ince ayrıntısına kadar yer vererek ve aynı zaman içerisinde uzman ve acemi webmaster arkadaşların iletişim içerisinde olmasını amaçlıyoruz....
Ek Olarak:
tif adlı üyeden alıntı
Hocam konunuz daha önce
burada tarafınızdan açılmış.
Bu arada vbulletin ile devam etmenizi öneririm. Ticaretlerde daha iyi olacaktır.
Sevgili tif;
Evet bilgi dahilimizde ama konumuzu yenilemek istedim hatamız var ise kusura bakmayın.
vbulletin aklımızda yakın bir zaman aralıgında düşünebiliriz...
Ek Olarak:
Sevgili guttirik;
Bilgilendirme için teşekkür ederiz
Ek Olarak:
Sevgili kralizasyon;
Evet yakın bir zaman aralıgında ayarlarını tamamlamayı amaçlıyoruz...
Ek Olarak:
FriedeKind adlı üyeden alıntı
artık daha farklı yönlere yönelsek herkes açıyor webmaster forumu bende açıyım dedim olmadı tutmaz artık bu saatten sonra farklı projelere yönelmek lazım ama yinede başarılar dilerim
Sevgili FriedeKind;
Haklısınız çok fazla var ama bunlar içerisinde öne çıkanlar sayılı bizde öne çıkamazsak dahi kendi kitlemizi oluşturarak yolumuza ilerleriz...
Teşekkürler
Ek Olarak:
Sevgili TeknoEsinti;
:) Evet bende bu zamana kadar inceleme yaptıgım forumlar içerisinde göremedim...