Evkolay.net
Emlak portalımız Türkiye’de bulunan emlakçılar ile sahibinden satılık daire arayan potansiyel müşterileri bir araya getirmek için oluşturulmuş büyük bir platformdur. Bu eşsiz büyük platformda emlak ilanlarınız çok hızlı ve güncel bir biçimde web sitemizde listelenir ve en kısa sürede alıcısına teslim edilir .
Hemde ücretsiz üyelik imkanı sunuyor.
Emlak portalımıza üye olmak tamamen ücretsizdir. Örneğin Etimesgutta yaşıyoranız, Emlak portalımıza üye olarak etimesgut satılık daire bölümüne sınırsız sayıda sahibinden satılık ,sahibinden kiralık daire ilanı ekleyebilir, eklemiş olduğunuz ilanlara yine eşsiz imkanlar sunarak sınırsız sayıda ve karakterde resim , yazı ekleme imkanı sunuyor. İlan ekleme aşamasında, sonrasında ve ilanın satışı yapılırken üyelerimizden herhangi bir ücret talep etmiyoruz.
Emlak portalımız Türkiye’de birçok küçük ,büyük ölçekli firma ile çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Emlak portalı Projesi bu bağlamdaki ilk ve en büyük projedir.
Neden evkolay
Çünkü yaptığımız tüm çalışmaları başından sonuna kadar kendimiz hazırlıyoruz. Tasarım ve kodlama alanlarında özgün tasarım ve kolay kullanım kullanıcılarımıza büyük kolaylık sağlıyor.
Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda projelerimizde anlık olarak güncelleme yapabilme özgürlüğüne sahibiz. Böyle bir emlak portalından ücretsiz yararlanmak istemez misiniz ?
Türkiye’nin en büyük Emlak portalı