Birçok bayan portalına göz attıktan sonra özelleşmiş konular dahilinde alternatiflerin çok geniş olduğunu farkedip aradaki boşlukları tespit etmeye çalışırken mizahi anlamda tadın eksik olduğunu anladım.
Bayanların ilgi alanları olan aksesuar, giyim, moda, erkekler, gündem, magazin gibi konuların işlendiği binlerce blog ve site olmasına karşın görsel destekli ve kolay kullanıma sahip eğlenilebilecek bir site eksikliğini hissedip bu boşluğa adım atmak istedim.
Oldukça farklı ve bir o kadar da tutacağına inandıran bir proje olarak görünüyor. Şu anda bende olan hanimkiz.com ile isim anlamında benzerlik taşıması da ayrı bir ilginç nokta :)
Seçim aşamasında zorlanmak çok normal çünkü bir şeyi ciddiye aldığınızda ince eleyip sık dokumak farz oluyor. Ben kadın portalı olarak düşünmüştüm ama vakit ve nakit yetersizliğinden yeterince üzerine düşemedim.
Gayet anlayabiliyorum, ki benzer sıkıntılar genelde hep oluyor sanırım bizim yaş aralığımıza özel olarak :)) Site konusunda eklemek istediğiniz, eksik, eleştiri vs varsa dinlemek isterim, zira gözden kaçan mutlaka çok fazla nokta vardır.
Bu arada projeye dahil olabilirim derseniz beklerim, eğlenerek ilerleyen günlerde kazanç ortaklığı da yapabiliriz.
Bu yaşlarda insan geleceğini en sağlam temele oturtmanın hesaplarını yaptığından diğer alanlarda biraz zorlanıyor :) Sanki üst kısım css vasıtası ile biraz daha görsel açıdan şık hale getirilebilir.
Projeye dahil olmak isterdim ancak mevcut yoğunluklarım sebebiyle bu güzel teklifi kabul edemeyeceğim. Yine de takip etmeye devam edeceğim. Bu arada sakin bir yer adlı projenizi çok beğendim. Hakikaten rahatladım :)
Dün cevap yazamamıştım vakit olmadığı için teşekkür ederim beğeniniz için. Ayrıca grafik tasarımcı 2 arkadaş ile anlaştık, siteye bir göz gezdirecekler haklısınız biraz oynama şart:)
Hanım kızım projesi ile http://www.hanimkizim.com adresinde Pinterest sitesinin tam anlamıyla bir türk versiyonunu sadece bayanlar için yapmış bulunmaktayım. Üstelik türkçe anlatım videoları ile kolay kullanılabilir hale de getireceğim.
Kolay kullanımı olduğunu düşündüğüm sistem eğer alışkanlık haline gelirse günlük içerik girme, içerik bulma, toplama gibi sorunlar da ortadan kalkacak gibi görünüyor.. Sadece kontrol etmek kalıcak :)