Türkiyenin En Büyük Online Endüstriyel Marketi



Günümüzde giderek artış gösteren ve bütün sektörlerde büyük bir akım olarak ilerleyen e – ticaret piyasası çok iyi yerlere gelmiştir. Bununla beraber endüstri ve otomasyon alanında büyük bir pazar payına sahip olan Otomazone, yeni atılımlar yaparak online endüstri ürünleri satışına başlamıştır. Sektördeki rakiplerine göre çok daha uygun fiyatlar ile hizmet veren firmamız, piyasada köklü bir yer edinmeyi başarmıştır. Kesintisiz hizmet vermeyi temel ilke haline getiren endüstri ve otomasyon marketimizden 7/24 alışveriş yapabilirsiniz. Ürün çeşitliliği ve ödeme kolaylığı ile hizmetlerimizden memnun kalacağınızın garantisini veriyoruz.

Uzman bir ekibe sahip olan firmamız elektrik, elektronik, CNC sektörlerinde sistem tasarımı ve malzeme satışı konusunda imalat, teknik servis ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Günümüzde ürün alırken beraberinde verilen doğru proje hizmetlerine önem verilmelidir. Satış öncesinde en uygun endüstri ve otomasyon ürünlerinin hangisi olduğu konusunda geniş bilgiler verilmektedir. Müşterilerimizi en doğru ürünlere yönlendirerek sorunsuz bir sistem inşa etmelerini sağlıyoruz.

Satış öncesinde olduğu kadar satış sonrasında da hizmetlerini sürdüren endüstri marketimiz, güvenilir bir hizmet anlayışı oluşturmayı başarmıştır. Müşterilerimizi daima memnun etme çabası ile hizmetlerimizi ve ürünlerimizi teknolojiye uygun olarak geliştiriyoruz. Mevcut kaliteli yapımız kapsamında siz değerli müşterilerimize elektrik ve otomasyon sektöründeki ihtiyaçlarınızı en kısa sürede karşılıyoruz. Teknik bilgi, kaliteli dağıtım ağı ve yeterli stok seviyemiz ile daima sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.

Güvenilir ve Yenilikçi Hizmetler

Ortak amaç ve hedefler doğrultusunda ‘’ Biz ‘’ ruhu ile çalışarak müşterilerimiz ile uyum sağlıyoruz. Sunduğumuz yeni fikirler ve sistemler sayesinde yeni yapılanmaların sağlanmasına yardımcı olarak endüstri alanında hedeflerinize ulaşmanız konusunda destek oluyoruz. Zupper, Siemens, Pilz, Opaş, Scan, Saft, Salzer ve bunun gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerini sizlere en hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaştırıyoruz. Anında teslimat hizmetlerimiz ile üretimlerin hız kesmeden devam etmesini sağlıyoruz.

Türkiye’deki en köklü endüstriyel ve otomasyon marketi olan sitemizden istediğiniz ürünlere en kısa sürede ulaşabiliyorsunuz. Ürün arama konusunda zorluk çekmemeniz için markaya göre ürün arama hizmetini kurduk. Sistemde hangi markayı arıyorsanız onu belirterek kısa sürede o markanın bütün ürünlerine ulaşabiliyorsunuz. Son dönemlerde en çok ilgi gören Siemens hız kontrol cihazı, akım koruma rölesi, akıllı motor koruma şalteri ve bunlara benzer endüstriyel – otomasyon ürünlerine sitemiz aracılığı ile ekonomik olarak sahip olabilirsiniz.

Orijinal Ürün ve Hızlı Teslimat

Sitemizde siz değerli müşterilerimize sunduğumuz ürünlerimiz % 100 orijinaldir. Otomasyon sistemlerinin temel taşı haline gelen PLC, insan gücünün yarıya inmesini sağlamaktadır. Endüstrinin birçok bölümünde yaygın olarak kullanılan programlanabilir mantıksal denetleyicilere sitemizden ulaşabilirsiniz.

Normal bilgisayarlardan farklı olarak PLC sisteminde birçok giriş ve çıkış bölümü vardır. Sıcaklık farklarına, elektriksel gürültülere ve tüm mekanik darbelere karşı son derece dayanıklıdırlar. Kısa sürede çok daha fazla kaliteli ürün üreterek düşük hata oranlarında işlemler yapabilirsiniz.

Computer Numerical Control anlamına gelen CNC ürünleri konusunda da bizlere güvenebilirsiniz. Bilgisayarlı sayısal kontrol sistemi ile takım tezgahlarını sayısal komut ve bilgisayar yardımı ile kontrol edebilirsiniz. Sizlere sunduğumuz CNC sistemi sayesinde imalatınızın bütün aşamalarında programa istediğiniz zaman müdahale ederek istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Endüstri alanında büyük artıları olan bu sisteme en kısa sürede sahip olabilirsiniz.

256 Bit SSL ile güvenilir alışveriş fırsatı sunan sitemiz, hızlı teslimat güvencesi ile siparişlerinize en kısa sürede ulaşmanızı sağlar. Bizimle istediğiniz zaman iletişime geçerek Türkiye’nin her noktasına sunduğumuz hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Endüstriyel ve otomasyon sektöründe ihtiyacınız olan her türlü ürüne ekonomik ve güvenilir olarak ulaşmak istiyorsanız, biz daima hizmetinizdeyiz.