-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Sıradan, bu sıradanlıkta ise en iyisi BiCaps bence cok iddalı bı baslık atmıssınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Neye göre Türkiyenin en iyi film sitesi. Günlük tekil hitiniz 1M üzerinde mi? Anlık online kullanıcı sayınız 1K 'mı? Yazılımınız sadece sizde mi var?
Rekabet ortamı yaratmak için seçilecek en berbat başlığı seçmişsiniz. Amacım sizi baltalamak veya kötülemek değil ama burası bir Webmaster forumu. Dolayısıyla yorumlar da Webmaster gözüyle gelecektir.
Kullanıcı gözüyle yorum yapmamı isterseniz, bugün bir kez daha AdBlock kullandığım için kendime teşekkür ettim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kaspersky pure kullanıyorum sitenizde ne kadar resim varsa hepsini kötü bağlantı olarak engelledi.. bence bir göz gezdirin tema felan warezse... bir sıkıntı var gibi geldi bana
Yapım aşamasında..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Merhabalar,
Film sektörüne eğer ilk defa giriyorsanız hoş geldiniz demek isterim. Site değerlendirmesine gelince de, konuda belirtmiş olduğunuz gibi '' sitemin başarısına destek olmak için filmleri benim sitemden izleyerek sitemin rakiplerini tek tek elemesine yardımcı olabilirsiniz.'' Şimdi burada rakip seçerek değil de imkanların doğrultusunda ve bilgin ile birlikte bir takım işler yapabilirsiniz.
Rakip seçmek, kayıp demektir.
Siz siz olun, bu tür sektörlerden ilk 1 yıl kazanç beklemeyin. Site henüz 1.5 aylık ama reklamları gördüğümde siteden hemen çıktım. Eğer marka veya akılda kalan kaliteli bir hizmet sunmak istiyorsan o reklamları kaldır. Popüler ve anlamlı bir tema kullan (Lisanslı yazılım) Filmleri güncel olarak günde 1-2-3 adet ekleyebilirsiniz. Bu çalışmalar sonucunda sitenizin trafiği artacaktır ki bu tür rahatsızlık veren reklamlardan kaçının :) Bende film sitesi sahibiyim sitemi analiz edebilir, inceleyebilirsiniz footer alanın da 3 tane text link var oda benim arkadaşımın ve ücretsiz olarak destek amaçlı sağladım. Popup, sonra diğer reklamlar vardı ismini hatırlamadığım bir girişten sonra artık seni ele geçiriyor ve bırakmıyor :) İşte onlar dan da uzak durmalısınız
Ardından layıkı ile başlığınızı açar eleştiri ve yorumlara açık bir kapı bırakabilirsiniz.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.