[B]Herkese merhabalar sevgili fivemturks.com üyeleri ve ziyaretçileri ,
Fivemturks.com'un kuruluş amacı türkiyede bulunan en iyi sunucuları ve fivem ile ilgisi olan kişileri bir arada tek çatı altında toplamaktır. Fivem forum olarak çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize ve ziyaretçilerimize çok teşekkür ederiz.
Fivem forumumuzda bulabiliceğiniz ücretli developer hizmeti , ücretli script hizmeti ve bir çok alanda profesyonel kişiler tarafından hizmet alabiliceğiniz alanlar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra fivem forumumuzda hiç bir ücret ödemeden yapılan paylaşımlardan da yararlanabilirsiniz. Paylaşımlardan yararlanabilmek için fivem forumumuza kayıt olmanız gerekmektedir.
Fivem forumumuzda bulunan ücretsiz paylaşımların indirip kurulum aşaması tamamen siz değerli üyelerimize aittir. İçerisinde virüs v.b şeyler virustortal.com'da gözükmeyebilir yinede sorumluluk siz değerli kullanıcılarımızındır.
Fivem forumumuzda ücretsiz server ( sunucu ) tanıtımlarını yapabiliceğiniz alanlar bunların yanı sıra ücretli olarak reklam verebiliceğiniz alanlar da bulunmaktadır. Bunlar ile ilgili detaylı bilgi alabilmek için ( Fivem Turks Reklam Ücretlendirmesi ) konumuzu inceleyebilirsiniz.
Değerli fivem oyuncuları , forumumuz çok yeni olduğu için bu yolda bizleri yalnız bırakmayıp , bizlerden desteğinizi esirgemeyin bu forum zamanı geldiğinde güzel yerlerde olacağına ben canı gönülden inanıyorum. Bu yazmış olduğum yazıyıda buraya bırakacağım ve ileride bu yazıya hep beraber bakıp nerelerdeydik nerelere geldik diyeceğiz.
FivemTURKS.COM Yönetim...
Site Adresi : https://fivemturks.com/[/B]