Tutsak Yazar, Muhammed Arslan’ın yani benim şahsi bloglarımdan birisidir ve muhtevası ziyaretçiler tarafından oluşturulan dünyadaki en kapsamlı ve geniş “Ezoterik ve Okültizm” ve paranormal kaynaklar platformu olma yolunda ilerleyen bir websitesidir.

Tutsak Yazar, 15-20 kişilik bir araştırma gurubuyla değil; TEK BİR KİŞİLİK KADRO’ca hazırlanan amatör bir sitedir. Tutsak Yazar’daki albastı, kabus ve diğer bedensiz yaratıklarla alakalı kategorilerin temeli, insanları korkutmak değil; benzer tecrübeleri yaşamış olan insanların tecrübelerini paylaşıp bu korkularının nasıl üstesinden geldiği gibi ortak şahsi tecrübelerle korkuları yenmekte insanlara yardımcı olmaktır.

İnsan, bilmediğinden korkar. Korkularımızla baş faktörün tek yolu ise korktuklarımızın ne olduğunu öğrenmek ve korkularımızla yüzleşmektir. Dolayısıyla Tutsak Yazar, bir KORKU SİTESİ DEĞİL; korkularımızın üstesinden gelmedeki tecrübeler ve nelik’leri araştıran ve bunları derleyip konunun ehli araştırmacılara kaynak oluşturan bir platformdur.

Tutsak Yazar, hem Doğu hem de Batı saklı ilimlerini (secret sciences), halk inanışlarını, daha önceki muasırlık ve gizemli olgularını TARAFSIZCA araştıran, A KABİLESİ, B KABİLESİ gibi ideolojik ayrımcılığa soyunmayan ve objektifliğini sürdürmeye de kararlı olan bir paylaşım platformudur. Siz de yaşadığınız yerin anlatı, efsane, destan ve mitos gibi folklor kaynaklarını derleyebilir ve yaşadığınız yerdeki tarihî yapıları ve bu yapıların kaynaklarını araştırarak yaşadığınız bölgenin tanınmasına katkıda bulunabilirsiniz Bunun dışında bu sitenin içerdiği tüm konularda kendi görüşlerinizi anlatan yazılarınızı bu siteye gönderebilir, tercüme ve tecrübelerinizle sitemize katkıda bulunabilirsiniz.

Elimden geldiğince Dünyanın dört bir yanından ve yurdumuzdan farklı ve değişik konular sunmak için uğraşmaktayım. Bu gerçekten ciddi bir zaman ve emek isteyen bir iş, gerek çeviriler olsun, gerek düzenlemeler ve konu ile ilgili görselleri bulmak olsun. Websitemi daha verimli bir hale getirmek için çalışmalar başlatmış durumdayım. Bu sebepten websitemi yer imlerine ekleyip , yazılarımı sosyal medyada paylaşmanız websitemizin büyümesini sağlayacak ,ayrıca okuduğunuz yazının altına yapacağınız kısacık bir yorum bile. Bu emeklere biraz olsun katkı sağlayacaktır.Ayrıca yazıları sosyal medyada paylaştıp, tavsiye ettikçe websitemiz de gelişecektir.Siz Tutsak Yazar dostlarının bu emekleri boşa geçirmeyeceğini biliyor ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Site hakkında yorumlarınızı bekliyorum ve websiteme siz değerli wmaracı üyelerini bekliyorum :)

Site adresi : https://www.tutsakyazar.com/

Google Play Uygulamamız : https://goo.gl/uuVLrM