Uzun süredir aklımızda olup gerçekleştirmek istediğimiz bir projemiz vardı. ‘’Site tanıtım sitesi’’ yapmak istiyorduk iş güç ve zaman yetersizliğinden dolayı sürekli erteliyorduk ve nihayet siteyi açtık..

Sitemizde sitenizi tanıtabilirsiniz. Sitenizi tanıtmak size çok şey kazandıracaktır. Örnek vermek gerekirse ; Hızlı index, backlink, alexa’da hızı düşüş ve bir çok şeye etki edecektir.

Sitemizde sitenizi tamamen ücretsiz olarak tanıtabilir sizce bu ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz ...

Sitemizin Bazı Özellikleri :

1) Gelişmiş site ekleme Bölümü...

2) Yorum ile puan kazanılıp. Sistem içerisinde Kullanma...

3) Gelişmil site Analiz ve Raporu

4) Beğendiyiğiniz Sitelere Oy verebilme Özelliği

Saymakla bitmeyen Özellikleri ile Yeni nesil site tanıtım sitemize sizde ekleyin Sitenizi... Üstelik Bu hizmet Tamamen >>>ÜCRETSİZ<<<

Kısa bir süre sonra forum bölümümüzde aktif hale gelecektir. Forumda ise şunlar olacak ; E-Ticaret bölümü, Domain Alım satım, Site Alım satım, Çeşitli scriptler ve kurulumları, googlenin bilinmeyen yönleri, SEo ile ilgili detaylı bilgiler Daha saymakla bitmeyecek bir çok konu ve açıklama yer alacaktır. Henüz Forum kısmında çalışmalar devam etmektedir. Sitemizi Günlük takip ederek çalışmalarımızı görebilirsiniz.

Sitemizin Adresi : https://eklesiteni.com/ Herkesi Bekliyoruz iyi Forumlar Dilerim....