Site Adı: ücretsiz web /ucuzcu web
Site Adresi: www.webci.esy.es
Açılış Tarihi: 28.03.2015
Site Açıklaması:
CB WEB HİZMETLERİ bünyesinde faaliyet gösteren www.webci.esy.es sitesi, web teknolojisinde yeniliği,kaliteyi,özgünlüğü,kullanılışlığı yakalamak ve web alanında kullanılan en son teknolojileri kullanarak yenilikçi ve ucuz web sitelerini ortaya koymak için kurulmuştur.
www.webci.esy.es sitesindeki tüm sitelerinin genel özellikleri şunlardan ibarettir.
1) Admin Panelli; Bir kullanıcının sistemi kayıt olup çeşitli işlemlerini yapabileceği bir sistem sitelere entegre edilmiştir.
2) Manager Panalli; Site sahibinin site üzerinde çeşitli işlemler yapabilmesine olanak tanıyan daha doğrusu site üzerinde ve kullanıcılar üzerinde çeşitli değişikler yapabilmesine olanak tanıyan sistemler sitelere entegre edilmiştir. Yönetici burada duyurular yayınlayabilir, kullanıcılar ekleyebilir veya silebilir, yöneticiler ekleyebilir silebilir ,gelen mesajlarla ilgili çeşitli işlemler yapabilir.
3) Üye Kayıt Sistemi Yukarıda belirtildiği kullanıcıların sisteme kayıt olmasını sağlayan sistem sitelere entegre edilir.
4) Dosya Yükleme sistemi; kullanıcıların veya ziyaretçilerin veya yöneticilerin siteye resim,video,pdf gibi dosyaları yüklemeye olanak tanıyan sistemler sitelerimizde mevcuttur
5) Dosya indirme sistemi; kullanıcıların,ziyaretçilerin veya yöneticilerin izinli dosyaları siteden indirmesine olanak tanıyan sistemleri sitelerimizde mevcuttur.
6) E-mail Sistemi / E-bülten sistemi; bu sistem sayesinde yönetici kullanıcı veya bu sisteme kayıt olan diğer bireylere rahat bir şekilde mailler gönderme olanağını sağlayan sistemler sitelerimizde mevcuttur.
7) Duyuru Sistemi; Duyuru sistemi sayesinde yönetici sitede yapılan değişiklikleri yayınlayabilir veya özel günlerde çeşitli mesajlar yayınlama veya herhangi bir konuda ziyaretçilere bilgiler vermek için çeşitli mesajları yayınlama olanağını tanıyan sistemleri sitelerimizde mevcuttur.
8) Seo uyumlu www.webci.esy.es üzerinden yayınlanan ve kodlaması freelance webmasterlarımız tarafından yapılan tüm sitelerimiz seo uyumlu olarak kodlanmaktadırlar.
9) Php Teknolojisi; Tüm sitelerimizde php teknolojisinin en son teknolojisi kullanılmaktadır.
10) MYSQL teknolojisi tüm siterimizde veritabanı teknolojisi olarak www.webci.esy.es siteleri mysql veritabanı teknolojilerini kullanmaktayız.
11) HTML5 teknolojisi tüm siterimizde html işaretleme dilinin en son versiyonu olan html5 teknolojisi kullanılmaktadır.
12) javascript teknolojisi Sitelerimizin dinamikliğini artırmak,kullanılışlığını artırmak gibi nedenlerden dolayı javascript teknolojilerinden sık sık faydanlanmakta ve bunları sitelerimizde kullanmaktayız.
13) CSS3 Teknolojisi Sitelerinin dosya boyutunu önemli ölçüde azaltan, yüklen hızını artıran, sitenin okunabilirliğini artıran ve görselliği önemli bir biçimde güzelleştiren css teknolojisinin en son teknolojisini kullanmaktayız.
14) JQUERY Kütüphanesi; İnanılmaz derece günümüzde her web sitede kullanılan ve kendisiyle inanılmaz uygulamaların yapıldığı jquery kütüphanelerini biz de sitelerimizde sık sık kullanmaktayız.
15) HIZLI,KALİTELİ,UCUZ,DİNAMİK,ÖZGÜN
16) Maximum 3 gün içerisinde teslim etmekteyiz
17) İş bittikten sonra ücret tahsilatı yapmaktayız
18) Teknik destek sağlamaktayız
19) www.webci.esy.es sitesine gelip sipariş formu doldurmanız veya bayramcigerli.bc@gmail.com adresine bir mail atmanız yeterlidir. Size dakikalar içerisinde dönüş yapılacaktır
20) Sitelerinizde olmasını istediğiniz sistemler varsa konuluşulur ve halledilir
21) Genel olarak www.webci.esy.es sitesinde yayınlanan sitelerimizin genel özellikleri bunlar bunların yanında bir çok özellikler mevcuttur.
22) Kalite,kullanılışlılık,yenilik,özgünlüğün; ucuzlukla buluştuğu tek adress
23) www.webci.esy.es sayesinde dinamik php sitelerini en ucuz fiyata piyasanın çok ama çok altında bulabilirsiniz