Site Adresi : http://www.googleforumtr.com/
Alexa Değeri : 760,333
Google Forum Türkiye ;
Bildiğiniz webmaster forumu (***, Wmaracı, Fuub vs.. gibi). Diğer webmaster forumlarından hiç bir farkı yok.Piyasa da webmaster forumu çok neden böyle bir şey açtınız diyenler için de cevabımız o forumlar çok başarılı forumlar kendilerini kanıtlamış forumlar.Birde bizim böyle bir formumuz olsun istedik.Bizde bildiklerimizi paylaşalım sizlerde yeni ortamda bildiklerinizi paylaşın yeni ortamlar her zaman güzel olur yeni bir cafe gibi.
Bizim tek farkımız ise ;
Google Forum Türkiye'de diğer webmaster forumlarında ne ararsanız bu forumda da bulabilirsiniz.Ama bir şey hariç E-Ticaret.Neden diyecek olursanız ben kendim de yaşadım sizler de yaşamış olabilirsiniz.Kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz daha doğrusu bizim sitemiz üzerinden kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz.
Burada herkes istediği webmaster konularını kategorilere göre paylaşabilir, veya paylaşılanları kullanabilir.
-Forumda kesinlikle warez paylaşım olmayacaktır.Kimsenin hakkına girmeye gerek yok.Resmi sitelerde ücretsiz olarak paylaşılan Temalar ve eklentiler i sitemizde bulabilirsiniz.
-Forumda illaki alıntı yazı bulabilirsiniz bunu belki yöneticiler belki üyeler yapacaktır ama illaki alıntı kaynağı gösterilerek yapılacaktır.
-Site tanıtımları ahlaki değerlere uygun her türlü sitenizi tanıtabilirsiniz.
Ücretsiz tanıtım yazısı eklemek için tıkla