Merhaba WMAracı'nın değerli üyeleri,

Geliştirdiğim ve hem kendi projelerimiz hem de müşterilerimiz için önemli bir güvenlik açığını kapatabileceğine inandığım, tamamen ücretsiz bir aracı sizlerle tanıştırmak ve en önemlisi, sizlerin değerli görüşlerini almak için bu konuyu açıyorum.

Araç: Veri Sızıntısı Platformu

Problemimiz:

Bildiğiniz gibi, internette dolaşan "combolist"ler yüzünden, hem kendi e-posta ve şifrelerimiz hem de müşterilerimize ait hesaplar sürekli risk altında. Sızdırılan bir yönetici şifresi, tüm bir projenin tehlikeye girmesi anlamına gelebiliyor.

Bu Araç Ne Yapıyor?

verisizintisi.com, bu sızıntı veritabanlarını tarayarak, bir e-posta adresinin ve şifresinin ifşa olup olmadığını size gösteren bir sistemdir. Amacı, riski önceden fark edip önlem almanızı sağlamaktır.

Özellikler:

• Tamamen Ücretsiz: Bireysel kullanım için tüm özellikler ücretsiz.

• 1.2 Milyar+ Veri: Başlangıç için geniş bir veritabanı içerir ve sürekli güncellenir.

• Şifreyi Görme: E-postanızı doğruladıktan sonra, sızıntıdaki ifşa olmuş şifrenizi de görebilirsiniz.

• Uyarı Sistemi: Eklediğiniz e-postalar için gelecekteki sızıntılara karşı bildirim alırsınız.

Geri Bildirim Talebi: Bu projenin henüz yolun başında olduğunu biliyorum. Bu yüzden siz değerli ve tecrübeli WMAracı üyelerinin geri bildirimleri benim için çok önemli. Sizlerden ricam, platformu kullanmanız, test etmeniz ve gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya geliştirme önerilerinizi benimle paylaşmanızdır. Sizin teknik gözle yapacağınız bir eleştiri, projenin geleceği için en büyük yatırım olacaktır.

İncelediğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar.

Tanıtım Videosuhttps://verisizintisi.com/static/clips/clip3-1.mp4