Merhaba arkadaşlar,
Neden bizim bir freepik'imiz yok diyerek Gfxaf sitemi yayına aldık.
İlk etapta piyasada ne kadar ücretsiz dağıtılan materyal varsa hepsini siteye koyacağız. Sonrasında kendi içeriklerimizi oluşturup ücretsiz dağıtacağız. Şuan piyasadaki freepik tarzı bütün büyük siteler bu şekilde büyüdüler.
Freepik'ten ne farkı var diyebilirsiniz.
- Öncelikle ilk farkı yabancı değil yerli olması.
- Freepik'te sadece grafik tasarım dosyaları var. Graphicriver olarak düşünün. Bizimkinde Codecanyon'da olacak, Themeforest'da.
- Bir zaman sonra en iyi materyaller ücretli üyelikle verilmeyecek. Sürekli ücretsiz olacak. Adsense geliri site ve editör masrafını çıkarsın yeterli.
- E bide Türkçe. Herkes ingilizce bilmiyor ülkemizde malesef.
Altyapı wordpress, ücretsiz dağıtılan bir temayı editledim. Üzerinde biraz uğraşmam ile şuanki halini aldı ve geliştirmeye devam ediyorum. Yazılımcı değilim ama kurcaladıkça iyi bir şekle giriyor.
Şuan 2 kişi içerik giriyoruz. Bayram sonrasında 1-2 editör , hatta gönüllü editör :) bulabilirsem zaten tadından yenmez.
Sadece içerik girerek çok iyi yerlere geleceğini biliyorum, daha önce denemişliğim var. Seo tecrübem ve Grafik Tasarım tecrübem de var meslek olarak.
Sadece sizlerin biraz desteği gerekiyor ilk etapta. Belki şuan aradığınız içerikler olmayabilir, içerik konusunda çok eksik olabilir ancak fake hesaplarınızdan bile olsa sosyal medyada paylaşmanız, belki duyurma amaçlı sitenizden bir nofollow link çıkışı bile bize yeterli.