uğrak bloğunu 2013 yılının mart ayının 15 inde İnternet dünyası ile tanıştırdım, bu blogu kurmamdaki en büyük amacım bildiklerimi ve ilgi duyduğum konuları benimle ayni şeylere ilgi duyan insanlar ile paylaşma hevesimdir. Uğrak sitesi kurulduğu günden beri asla bir kar amacı gütmemiş sadece etkinlikler düzenlemiş ve kullanıcılarını bilgilendirici makaleler yazmış bir blog olarak İnternet dünyasındaki yayın hayatına devam ediyor.

Peki uğrak.org sitesinde sizi ne tür bilgiler bekliyor derseniz. Öncelikle seo hakkında bilgilendirici seo makaleleri var bu makaleleri yazmamdaki en büyük amaç seo yani ( Search Engine Optimizasyon )'a olan büyük ilgimdir, bu konuda birkaç senelik tecrübem olsa da gerek deneyimlerim gerekse İnternet'ten tanıştığım insanların bilgi ve birikimlerinden yaptıkları hatalardan yada başardıklarından yola çıkarak ve araştırma yaparak elimden geldiğince okuyucu kitlem için doğru ve açıklayıcı makaleler yazmaya çalışıyorum.

Webmasterler için genelde günün düşecek domainlerini takip ediyorum, gerekli açıklama ve ve incelemelerini ekleyerek domain takip edenler için alınabilecek alan adlarının listesini çıkartıyorum. Çıkarttığım alan adı listelerinde pr değeri gerçek mi, alexa sıralaması var mı, infosu varmı gibi incelemelerden sonra küçük bir liste çıkartıp paylaşıyorum umarım bazı webmasterlerin işine yarıyordur.

Online oyunlar konusuna gelecek olursak online oyunlar benim vazgeçilmezim denebilir. Bu yüzden kendi blogum da bir oyun dünyası kategorisi oluşturdum. Bu kategoride kendi oynadığım online oyunlar hakkında bilgi veriyorum görevleri, etkinlikleri gibi aslında başından kalkıp sitelerimizle ilgilenmemiz daha mantıklı ama insan oyun oynamadan da yapamıyor.

Yazımı sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.