UO-Developer.COM Ultima Online oyuncuları, Sphere, RunUO ve tüm emulatörler ile ilgilenen developerlar için geniş script, dosya, döküman, grafik, oyuncu rehberi ile sizlerin beğenilerine sunulmuştur.

UO-Dev Forum kısmı ile playerlar ve geliştiriciler sorunlarını paylaşabilir, üyeler ve destek ekibi aracılığı ile sorunlarına cevap bulabilirler. Dosyalar kısmında tüm sphere release sürümleri, client arşivi, gm ve player dosyaları başta olmak üzere bir çok içerikten faydalanabilirsiniz. Dökümanlar bölümünden script dersleri alabilir, çeşitli makaleler ile bilginizi artırabilirsiniz. Diğer bir içerik bölümümüz olan emulatör scriptleri ile beğendiğiniz scriptleri serverınız için edinebilir, üzerinde çeşitli değişimler yaparak kendi sunucunuza uygun hale getirebilirsiniz. Grafikler bölümü ise grafik alanında ilgilenen developerlara hitap etmektedir. Bu bölüm aracılığı ile verdatanıza en iyi grafikleri ekleyerek serverınızın daha cazip hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Oyuncu Rehberi ise tam ultima online playerlarına özgüdür. Merak ettiğiniz her itemin ya da her içeriğin özelliğine buradan bakabilirsiniz. Sunucu/Host kısmından çeşitli sunuculara göz atabilir, host bölümünden ise size uygun en iyi host firmasını seçer güvenli bir server hayatına başlayabilirsiniz.

Profesyonel bir ultima online, emulatör desteği yanı sıra geniş döküman arşiviyle sizlere hizmet vermeyi amaçlayan UO-Dev projesi olan uo-developer.com adresine sizleri de bekleriz.

Ultima Online Bilgi Platformu - https://www.uo-developer.com