lostyazilim
tr.link

Üniversite Taban Puanlarını Sorgula

3 Mesajlar 1.056 Okunma
lstbozum
tr.link

batman batman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Üniversite taban puanlarını sorgulayabilmeniz için bir robot ürettik. Bu robot ile taban puanlarını öğrenmek çok kolay. Taban Puanlarını görmek istediğiniz bölümün puan türünü bilmiyorsanız, hepsi seçeneğini seçin.
Bu robot sayesinde ile göre de sorgulama yapabilirsiniz. Bunun için İl alanına taban puanlarını görmek istediğiniz ili veya illeri yazmanız yeterli. Puan Aralığına göre de sorgulama yapabilirsiniz. Puan aralığını belirleyip o aralıktaki sonuçların görüntülenmesini sağlayabilirsiniz. özel üniversitelerin burs miktarını da sorgulayabilirsiniz. Bölüm alanına burs oranını yazıp sorgulama yapabilirsiniz. Örnek: %25 yazmanız yeterli.
İsteseniz taban puanlarını görmek istediğiniz üniversiteyi yazın. O üniversitenin taban puanları gözüksün.

Üniversite Taban Puanları robotumuzun özeliklerini daha iyi anlamak için robotumuzu ziyaret edin.

Sitemizdeki tüm veriler ösym'nin internet sitesinden açıkladığı bilgilerden edinilmiştir.

Site Adresi: Link

wmaraci
reklam

ErhanCelikk ErhanCelikk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hosting Görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 818
  • Beğeniler 141 / 178
  • Ticaret 3, (%100)
Sorgulama işlemi yaptım ve tutarlı sonuç verdi ancak subdomain olması biraz kötü olmuş.
Yine de sistem olarak çok güzel.

batman batman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Evet subdomain açtım çünkü hem kpss taban puanları hemde üniversite taban puanlarını sorgulama sitesi yaptım.

Aslında çok düşündüm subdomain işini bakalım sonuç ne olacak.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al