E-Tamirci.com müşteri ve ustaları buluşturma platformudur. Günümüzde artık eskisi gibi sokak sokak gezerek tamirci arama devri sona erdi. Artık insanlar tamirini yaptırmak istediği tüm ürünleri internet üzerinden arayarak bulmakta. E-tamirci.com tüm ustaları bünyesinde toplayarak Türkiye genelinde bütün müşterilerin istedikleri ustalara ulaşmasını sağlamaktadır..

Neden E-Tamirci Bayisi Olmalıyım?

Bir Milyon üzerinde kullanıcı, e-tamirci.com ile ustalara ve firmalar ulaşmaktadır ve bu sayı giderek armaktadır. Siz de bu portföyden faydalanmak istiyorsanız hemen olun. Firmanız googleda ilk sayfa da yer alsın, daha çok müşteriye ulaşın.

Bunların yanında kendinize ait bir sitenizin olmasına gerek yoktur. Bu tercih size kalmıştır. Ancak kendi siteniz için harcayacağınız yıllık domain ve hosting (varsa reklam) bedellerinin cebinizde kalmasını öneriyoruz. E-tamirci.com sizin şahsi firmanız benzeri çalışacak ve sizin yerinize aramalarda üst sıralarda kalmak için çaba harcayacaktır. Siteniz için yaptığınız güncelleme, bakım vb. masraflarını sizin yerinize biz karşılıyor ve bu düşünceleri kafanızdan atıyoruz. Kısacası E-tamirci.com bayisi olarak sadece üyelik bedeli ödeyerek müşteri bulma, aramalarda yüksek konumlara gelme, güncel kalma, bilgi güncelleme gibi konuları çözüme kavuşturmuş olursunuz.

E-tamirci.com Bayilik Çalışma Sistemi Nedir?

Bayi olarak kabul ettiğimiz tüm ustalara veya firmalara karşı adaletli bir şekilde davranmaktayız. Çalışma sistemimiz şu şekilde çalışmaktadır:

İstediğiniz il ve ilçede bayimiz olmak istediğinizde, o bölgedeki iletişim kısmında sadece size ait bilgiler yer alır. Bulunduğunuz ilçede hizmet veren tek firma sadece siz olursunuz. Sizin ilçenizde sizden başka ikinci bir firma bulunmaz.

Örneğin;

Pvc tamiri hizmetini veren bir firma İstanbul Kartal’da hizmet vermek istiyorsa, bu bölge için sadece firmanın kendi bilgileri olur. Sayfa içerisine ikinci bir firma bilgisi veya telefon bilgileri eklenmez. Müşteri, İstanbul Kartal Pvc Tamiri sayfasına girdiği zaman sadece sizin iletişim bilgilerinize ulaşır ve sadece sizi arar.

Bununla birlikte birden fazla bölgede tek bayi olmak istediğiniz taktirde bizimle iletişime gereçerek bu talebinizi bildirebilirsiniz.

Fiyatlandırma Nasıl?

E-tamirci.com üzerinde bayimiz olmak için en az bir ay süreli olmak üzere bayilik sözleşmesi yapılmaktadır. Bu süre için firmalardan aylık üyelik bedeli alınmaktadır. Bu bedelin tutarı, kiralanan bölgeye, kiralanan bölge sayısına ve kiralama süresine ve ödeme vadesine bağlı olarak değişmektedir. Karşılıklı olarak belirlenen sabit fiyat sonrasında herhangi bir ek fiyat ödemeniz söz konusu değildir. E-tamirci.com üzerinden yapacağınız hiçbir iş için komisyon ödemezsiniz.