Merhaba Arkadaşlar daha önce bloggerdan açtığım teknoloji blogumda başarılı olmuştum (blog hala bende satılığa çıkardım) en azından bana göre pr değeri aldım alexada düştüm tekil hit falan işte.
Gelelim asıl konumuza.
1 Ay önce bi kampanyadan 7 TL'ye uzmaniyiz.com domaini regledim. Daha önce başkasına almıştım. Fakat bu kendime parayla aldığım ilk domainim.
Daha önce hiç WP kullanmamıştım ve hiçbir PHP bilgimde yoktu ayrıyetten Kategorileri temayı falan kendime göre düzenleyene kadar 1 ay geçti işte öyle böyle (2 günde bir 1 yada 2 saat ugraştığım için bu akdar uzun sürdü)
Size sormak istediğim birkaç soru olduğu için hemde açılışımızı tanıtmak için konuyu açtım.
Sorularım
Tasarım Kullanıcıya hitap ediyor mu
sitede rahat dolaşabiliyor musunuz
herşey elinizin altında mı
sitede şurası şöyle olsa daha iyi olurdu dediğiniz yerler varmı
şu kategoriyi çıkar şunu ekle dedikleriniz varmı
birde ben bloggerdaki blogumu wordpresse aktardım ve bunlar googledada indexlendi şimdi ben diyorum hepsini silip sıfırdan konuları eklemeye başlasam nasıl olur.
ve son olarak gelir elde etmemiz lazım adsense reklam yerleşimi hakkında detaylı fikrilerinizi almam gerekiyor.
Yorum Yapan Parmaklarınız Dert Görmesin. Elektriğiniz kesilmesin. İnternetiniz son sürat olsun.