Site Tanıtımı
Site Adı: Vergi ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Nevzat Erdağ
Açılış Tarihi: 2012
Site Adresi: http://www.nevzaterdag.com/
İçerik: Vergi, kanunlar ve değişen mevzuat ile ilgili en güncel bilgiler

Erdağ başta vergi olmak üzere
 Muhasebe (genel muhasebe, ileri muhasebe, sektörel muhasebe uygulamaları)
 Vergi uygulamaları (geçici vergi, kurumlar vergisi, dönem sonu işlemleri)
 Vergi suç, cezaları ve kanunlarımıza göre kurtulma yolları,
 Şirket işlemleri (kuruluş, birleşme, tasfiye, yabancı ortaklı işlemler, şekil değişikliği)
 Kar ve vergi planlama,
 Kayıt dışı ekonomi ve çözüm yolları,
 Kara para, yolsuzluk
 Elektronik ticaret,
 Marka ve patent hakları,
 Mali ve vergisel denetim,
 İş mevzuatı uygulamaları,
 Sermaye piyasasına açılma, halka arz,
 Şirket tahlili ve yönetim süreçleri…
konularında yürüttüğü danışmanlıkların yanı sıra yaklaşık on yıldır muhtelif eğitim kurumlarında eğitimler vermekte panel ve konferanslara katılmaktadır.
Ayrıca mesleki konularda Kayıt Dışı Ekonomi, Kara Para, Yolsuzluk; Türk Vergi Sistemi (vergi suç ve cezaları vergi avantajları); Denetim Müessesesi (mali denetim); Tekdüzen Hesap Planı; Marka Patent; Elektronik Ticaret (hukuki, vergi ve elektronik boyutu ile); Şirketler İhraç kayıtlı satışlar ve KDV uygulamaları; Güncel vergi makaleleri isimli mesleki kitapları yayınlanmıştır.
Ayrıca; KOBİ’lerde Risk Yönetimi, Girişimciye 10 Adımda Vergi, Güncel Sosyal Makaleler olmak üzere üç yeni kitabı yayına hazırlanmaktadır. Erdağ'nın sitesinde en güncel mevzuatı ve kanunlara ilişkin bilgileri bulabilir; her hafta düzenli yayınlanan makaleleri ile mesleki güncel konuları öğrenebilirsiniz. Aklınıza takılan soruları Soru - Cevap bölümünden sorabilir yada nevzaterdag@nevzaterdag.com mail adresinden kendisine ulaşabilirsiniz.