Trabzon Kurumsal Oto Kiralama

Trabzon rent a car denince akla ilk gelen elbette VIP Karadeniz olacaktır. VIP Karadeniz Trabzon oto kiralama firması dinamik ve genç araç filosu ile hizmetinizdedir. Yapmanız gereken yalnızca bize ulaşmaktır. İletişim adreslerimiz, telefon numaralarımız ve online rezervasyon seçeneğimiz ile kolayca araç kiralayabileceğiniz bir alt yapımız ve müşterilerimizden her daim olumlu dönüt almak için elinden gelenin fazlasını yapan profesyonel bir ekibimiz bulunmaktadır.

Trabzon Araç Kiralamada Sorumluluklar

Müşterilerimizin güven içinde bir sürüş keyfi yaşaması bizim için en önemli noktadır. Bu nedenle trafikte, araç donanımından ve belge ve sair eksikliklerden kaynaklanan cezalardan müşterilerimiz sorumlu değildir. Bu tür müşteri ile bağlantısı olmayan durumlardan trabzon oto kiralama firmamız sorumludur. Müşteriler yalnızca aracın kiralandığı süre içerisinde ve kendilerinden kaynaklı meydana gelen olumsuz durumlardan sorumludur. Örneğin; kiralayan kişi araçta yasa dışı doküman taşıyor ise veya araçta taşınması yasal olmayan maddeler taşıyor ise bunlardan doğan zararları gidermekle kendisi yükümlüdür. Aynı şekilde kanuna dayalı suçlamalar, trafik kurallarına uymamaktan dolayı yazılan trafik cezaları, mobese kayıtları ile tespit edilen ve adli kurumlara iştigal etmiş suçlamalardan dolayı yalnızca kiralayan kişi sorumludur. trabzon araç kiralama firmamızdan araç kiralayarak bu araçta patlayıcı madde ya da uyuşturucu taşıyan müşterinin bu eylemi ile firmamızın hiçbir bağlantısı olmayacağı, firmamızın misyon ve vizyonu çerçevesinde kamuoyuna karşı önceden taahhüt edilmektedir. İllegal eylemlerden dolayı adli kurumların araca el koyması halinde ortaya çıkabilecek üçüncü ve dördüncü şahıslar da dâhil tüm zararlar kiralayan müşteriye aittir.
Trabzon rent a car firması olarak kiraladığımız araçlar ile yapılan kazalarda tüm masraflar kasko firması tarafından karşılanacaktır. Ancak buna alkollü ya da uyuşturucu kullanımı nedeniyle yapılan kazalar dahil değildir.

Web Site: http://www.otokiralamatrabzon.org