SİTE ADRESİM : Linkcin.com
Gorus ve Önerilerinizi bekliyorum ister burdan ister pm atarak ulaşabilirsiniz.
Merhaba yeni projeler geliştiren arkadaşlara destek vermek amaçli linkcin.com kurdum. Sitede Responsive Tasarim ve Optimizasyon gibi başlıca 3 tür değerlendirme bulunmaktadır. Projesini ekleyen arkadaş için nerelerde geliştirmeler yapmasiamacıyla değerlendirme sistemi bulunmaktadır. Değerlendirme sisteminin amacı site sahibinin eksik oldugu konulari görüp siteni veya projesi o yönde geliştirmesi amaçlanmiştir.
[color=#FF0000]S[/color][color=#F60008]i[/color][color=#ED0011]t[/color][color=#E4001A]e[/color][color=#DB0023]m[/color][color=#D3002B]i[/color][color=#CA0034]z[/color][color=#C1003D]d[/color][color=#B80046]e[/color][color=#AF004F]k[/color][color=#A70057]i[/color] [color=#950069]S[/color][color=#8C0072]o[/color][color=#83007B]n[/color] [color=#72008C]G[/color][color=#690095]ü[/color][color=#60009E]n[/color][color=#5700A7]c[/color][color=#4F00AF]e[/color][color=#4600B8]l[/color][color=#3D00C1]l[/color][color=#3400CA]e[/color][color=#2B00D3]m[/color][color=#2300DB]e[/color][color=#1A00E4]l[/color][color=#1100ED]e[/color][color=#0800F6]r[/color]
- Sidebar sol taraftan alınıp sağ tarafa eklendi ve mobil'icin daha uygun hale getirildi
- Şartlar ve Kurallar özel sayfa olarak ayarlandi
- Link Başlik uzunlugu ana sayfada 65 karakter olarak ayarlandı
- Sitemap eklendi
- Sidebar güncellendi ve Kategoriler yeni tasarimini aldı
- Loader Scroll Alani eklendi loader işlemleri başladi
- Menuler Kategorize edildi. menülere iconlar eklendi
- Link düzenleme sistemi eklendi
- Yorum alanı ve yorum yapma eklendi
- Site Tanıtım kategori kaldırıldı ve Diğer olarak ayarlandi
- Anasayfada 180 karakter link detay yer verildi
- Site Renkleri ve logosu degiştirildi turuncu renkden mavi tonlara geçiş yapıldı
- Kullanici profil sayfasi oluşturuldu
- Search Kismi ve ana sayfaya banner eklendi
- Anasayfa'ya Link Sayfasinda golgelendirme yapıldı hatlar daha belirginleştirildi
- Anasayfa'ya İconlu kategori listesi eklendi
- Anasayfa'daki istatistikler tablosu yenilendi. ve Sponsor alanı eklendi
- Mobildeki ufak tasarim sorunlari düzeltildi
- Ana sayfa ikiye ayrildi site tanıtım ve firma tanıtım olmak üzere firma tanıtım alt yapı işlerimleri başladi
- nav kismi düzenlendi search kismi eklendi
- Ana sayfadaki slider kaldırıldı
- Link ekle butonu menü icine gomuldu avatar buyutuldu
- Site Tasarimi Tamamen Degiştirildi ve mobildeki hatalar düzeltildi
- Giriş ve Kayit popup olarak ayarlandi
- Mesaj Gonderme sistemi eklendi
- Üyelikler Mail aktivasyonlu hale getirildi
- Sweetalert eklendi
- v4 Site tasarimina geçiş yapildi
- v5 Site tasarimina geçiş yapildi
- menü düzenlendi mobile uygun hale getirildi
- v6 Site tasarimina geçiş yapildi
- Değerlendirme sistemi eklendi
- Domain kontrol sistemi eklendi (her site 1 kez eklene bilecek)
- LoadMore (Daha Fazla Göster) eklendi
- Hakkımızda ve İletişim sayfasi eklendi
- paragraf , li , ul , ol gibi taglar aktif hale getirildi artık düz metin yerine boşluklu yada listeli şekilde konular eklene bilir.