Değerli arkadaşlarım selamlar.

Öncelikle bu ücretsiz hizmetin ne olduğu hakkında bilgi vermeden önce çok kısaca neler yaptığımı veya yapmış olduğumu anlatayım. Bendeniz 4 yıldır kişisel gelişim alanında, kurumsal firmalardan, bireysel seanslara + üniversitelerde eğitim seminerleri vermiş biriyim. 2. kitabın Allah'ın izniyle aralık sonu gibi çıkacak. Bunun öncesinde aynı konsept ile frakanslı radyolarda 6 sene boyunca radyo programcılığı yaptım.

Uzun zamandır da sorunları olan insanlara daha yararlı olabilmek adına her hafta çarşamba günleri Talk Show tadında, temelinde kişisel gelişim konularının yattığı bir radyo programı yapmaktaym. Beni dinleyen kendi dinleyici kitlemin katılımı gayet yerinde. Program içeriğinde canlı telefon bağlantıları yaparak sorunlara canlı çözümlerde bulmaktayız.

Sizlere yardımcı olmak istediğim nokta: Eğer bir chat sayfanız, forumunuz, okey odanız, web siteniz vb. servis sağlayıcılığı yapıyor ve kullanıcılarınıza bu anlamda online bir destek de sağlamak istiyorsanız bu noktada bilgilerimi, tecrübelerimi ve fikirlerimi sizlerle ücretsiz bir şekilde paylaşabilirim.

Bu sayede hem kullanıcılarınız normalde ücretli olan bir desteği almış olur ki bu sayede sizinde kullanıcı gözünde değeriniz artar hemde kullanıcının sorunlarını çözmüş oluruz.

Arzu eden arkadaşlara radyo yayın ip ve port adersimi paylaşabilir keyifli güzel bir programda buluşabiliriz.

Not: İletişim için konu altına yorumda yazabilir veya selam@fatihaltinagac.com adresine mailde atabilirsiniz.

Sevgilerle..