Wilusa Tur - Şehitlik Turu

Çanakkale'nin önde gelen gezi ve turizm firmalarından birisi olan Wilusa Tur ile ülke tarihimizde büyük önem arz eden, birinci dünya savaşının seyrini değiştiren Gelibolu Yarımadasında bulunan Çanakkale Şehitler Abidesi, Conk Bayırı, Anzak Koyu ve Tören Alanı, Namazgah Tabyası, Rumeli Mecidiye Tabyası ve Seyit Onbaşı Heykeli, Yahya Çavuş Şehitliği, Şahindere Şehitliği, Kanlısırt Kitabesi, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, 57. Piyade Alayı Şehitliği ve daha fazlasını şehitlik turu gezimiz kapsamında rehber eşliğinde gezebilirsiniz.

Bölgenin tarihi geçmişine hakim rehber eşliğinde yapılan gezimiz, korona virüs tedbirleri kapsamında önlemler alınarak gerçekleştirilmektedir. Wilusa Tur, siz ziyaretçilerimizin sağlığını öncelikli tutacak bir şekilde hazırlığını yaparak gezi programını sizlere sunmaktadır. Gelibolu şehitli turu günübirlik ve konaklamalı olacak şekilde iki seçenekli bir şekilde yapılmaktadır.

Çanakkale şehitlik turu gezimiz hakkında daha fazla detay ve bilgi için web sitemiz wilusa.net aracılığıyla bizlere ulaşabilir, rezervasyon işlemlerinizi online olarak yaptırabilirsiniz.