-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
millet gelip senin sitende niye alışveriş yapsınki aksine daha kötü olacak çünkü atıyorum ben geldim senin formuna ve burada ticaret puanı yüksek olan bi arkadaşın adıyla kaydoldum ve herkesi dolandırdım yalancıları nasıl ayırt ediceksin? tc kimlik no doğrulama varsa sorun olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizm Acentası
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BRHMCR adlı üyeden alıntı
millet gelip senin sitende niye alışveriş yapsınki aksine daha kötü olacak çünkü atıyorum ben geldim senin formuna ve burada ticaret puanı yüksek olan bi arkadaşın adıyla kaydoldum ve herkesi dolandırdım yalancıları nasıl ayırt ediceksin? tc kimlik no doğrulama varsa sorun olmaz.
Sizde bir site açma hayaliyle kalsanız böyle bi konu görürsem aynı yorumu size denkleştiricem.
Themeforest Tema Onaylatılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Çok eksik şey var tema v.s
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bi ticaret platformu açacaksan bunu hazır forum alt yapısı kullanarak yapma ( konuyu görmeden önce böyle bir şeyi ben planlıyordum.. ) özel bir yazılım hazırlayıp bu tür satış ve alışveriş sistemini oluşturacaktım. (sanalpazar sistemi gibi bişey yapacaktım)
hala düşünce aşamasındayken senin açman iyi olmuş :) bunca işimin arasında bide kendime iş çıkartacaktım
Tetra Yazılım - Web Tasarım ve Yazılım Uygulamaları
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
forumdan vaz geçin artık
farklı scriptlerle açın sıtenizi olmadı yazdırın madem bu işe ciddi giriyorsunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hazır sistemler bu tarz bir proje için iş görmez.. görse bile nerden bakarsanız yeniden yazmakla aynı şey olur.
siz temanızı içeriğinizi vs. oluşturursunuz birde kodlamada size yardımcı olacak bir sponsor ayarladınız mı daha çok işe yarar bir proje olur.
Tetra Yazılım - Web Tasarım ve Yazılım Uygulamaları