-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
www.filmoyunindir.com
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size anlattığım web sitesinin linki: www.filmoyunindir.com
Arkadaşlar size yeni bulduğum bir indirme sitesini anlatmak istiyorum. Bu indirme sitesinde istediğiniz oyun, film, dizi ve programları kolay ve sıkıntısız bir şekilde indirebiliyorsunuz. Bildiğiniz gibi çoğu indirme sitelerinde ihtiyacımız olan kaliteyi göremiyoruz. Size bahsettiğim indirme sitesinde reklamlara takılmadan indirme yapabiliyoruz. Ayrıca birden çok indirme linkiyle istediğimiz upload sitesinden indirmemizi sağlıyor. İstediğimiz dosyayı en kaliteli ve güvenilir upload sitelerinden ( google drive, cloud mail ru, yandex, torrent vb. ) yüksek hızda indirebiliyoruz. Bu web sitesinde indirme yapmak ya da yorum yapmak için herhangi bir ücret ödemiyoruz hatta siteye üye bile olmamıza gerek yok.
Size anlattığım web sitesinin FACEBOOK sayfası: [COLOR="RoyalBlue"]https://www.facebook.com/filmoyunindircom-201456123914033/[/COLOR]
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
sitenizi optimize edin. sitedeki yazı fontunu, logoyu, indirme linklerinizi beğenmedim. ayrıca o kadar etiket eklemeyin dilerseniz.. :)
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
www.filmoyunindir.com
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Doğrudur hocam. İlk sitem olduğu için tecrübesizim. Önerilerinizin çözümlerini özelden yazarsanız düzeltmeye çalışacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Linklerinizi kısaltıp eklemeyin ilerde çok uğraşırsınız hesaplarınız kapanınca linkleri düzeltmekle onun yerine eklentiyle halledin. Ayrıca etiket sayısı da çok fazla max 6-7 tane olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
merhaba;
Bence ücretli bir tema kullanmalısın amaca uygun, en altta çıkan reklam yorum alanını kaplıyor hoş durmamış. Linklerde reklam var yok diye yazmışsın, Herhangi bir konu seçtim aynı link çıktı. Amaç ne ise doğru yönlendirme yapalım lütfen.
İyi çalışmalar ve başarılar diliyorum.