[B]Merhaba arkadaşlar öncelikle herkeze iyi forumlar diliyorum .
3 Senedir aktif bir şekilde Kripto para sektöründe çeşitli hizmetler vermekteyim.
Sektörde bir ihtiyaç olduğunu düşünerek bir site kurdum . Sistem Xenforo Son sürüm lisanslı bir altyapı üzerine kurulmuştur.
SİTEYE GİT
Sitemiz 8 aylık bir sitedir . Geleceği parlak bir sitedir. Domain ismi olarak sektörde gerçekten hit bir alan adı olduğunu düşünüyorum . Sitede herhangi bir satış işlemi bulunmamaktadır. İlerleyen günlerde Sitemize ek olarak ayrı bir reklam sitesi aktif etmeyi planlıyoruz. Şuanda araştırma yapmaktayız.
Site içeriğinden örnek vermek gerekirse . Örneğin XX coin adında yeni bir para piyasa çıkıyor . ve biz bunları çeşitli forum ve sitelerden takip ediyoruz . Discord vebenzeri Sosyal ağlardan Para sahipleri ile iletişime geçiyoruz. Bu paralar için yine reklam tanıtım , çeviri ve cüzdan yazılım hizmetleri veriyoruz.
Ekip olarak sektörde işini layıkıyla yapan nadir ekiplerden biriyiz.
Sitenin altyapısını yeni değiştirdiğimiz için şuanda fazla içerik . bulunmamaktadır. Üye sayımız ise düşüktür .
Henüz tamamen özelleştirme işlemlerini tamamlamadığımız için bir reklam çalışması yapmadık . Burada paylaşma amacım ise sektörü bilen , Bitcoin ve diğer kripto paralara meraklı arkadaşlarım bu konu altından yazabilirler. Aylık gelirim çok iyi . Çeviri tanıtım ve cüzdan yazılımları ile ayda minumum 2000 dolar kazanıyorum . İsteyene ekipte yer var. Pek birşey bilmenize gerek yok . Bilgisaray kullanmayın bilin yeter . Yukarıdakı söylediğim aylık gelir abartılmış değildir . Örneğin bazen öyle bir iş geliyor ki . 1 günde 10.000 tllik bitcoin ve benzeri kripto para kazanıyorum ..
[/B]