emirhan25
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site tanıtımı yaptım kötü yorumlara gerek yok bakmazsın olur bilir sancılanmayın bu kadar
çalışın sizinde olur
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
ARAMA motorunun anlamını bilmiyorken, gelip burda arama motoru açtım diye konu açarsan herkes yorum yapmakta özgürdür ki , sen google'den alıyorsun.. Bilmemek ayip değil öğrenmemek ayıp. Az bi araştırıp kendin yapsaydın daha güzel olurdu :) çalış zamanla olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
emirhan25
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selam aleyküm
kardeşim o yaptıgın yorumu sılermısın senden rıca edıyorum
burda sizinle ilgili bir konu yok blog yapın siz :D
arkadaşım benimle tartışmak istiyorsan özel gel tel vericem ne sorunun varsa konuş burda gevezelik yapma boşuna
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Öncelikle. şunu belirtmek istiyorum sıradan bir blog sitesi bile kurulsa bu bir başarıdır ve emektir yıllar boyunca buyuk projelere imza atan herkes bu yollardan geçmiştir ve geçmeyede devam edecektir ... ama her şeyden önemlisi insanların emegine saygı gösterilmesi gerekir eger boyle devam ederseniz hayatınız boyunca kaybedenler arasında olmaya mahkumsunuz webmasterlik anlayaşı bu değildir ve olamaz konuyu baltalamak veya alay etmek yerine arkadaşa öneride bulunabilir,eksiklerini soyleyebilir,proje hakkında olumlu yada olumsuz saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz .. yabancı webmaster sitelerini açarak biraz gezinin oradaki projeleri gorduğunuz zaman ne demek istegimi daha iyi anlayacaksınız... oradaki insan kitlesi nerede
buradaki nerede ondan sonra türkiyede adsense kazanci neden düşük die mırıldanırsınız sadece ....,
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
ek olarak : hiperarama.tr.gg arama moturunu kuran bir tanıdığım şuan bir suan bir web sitesinden aylık 5 bin liranın ustunde kazanc sağlıyor ... nereden nereye ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Su motoru. Şaka bir yana böyle vasıfsız işler yüzünden gerçekten girişim yapacak kişilere olan inanç zedeleniyor. Burası Webmaster sitesi, yapılan şeyin yerli olup olmadığını zaten anlayabiliyoruz. Yazılımı sıfırdan yazılmış birşey olsa kesinlikle harika bir iş derim ama html kodlarını kopyala yapıştır yaparak insanların zekasıyla alay etmeyin.
emirhan25
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ekşi sözlük haklıymış bu konuda sizinle ilgili yorumlar orada :D
sende birtane html kod kopyala yapıştır görelim site html degil ayrıca :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Abicim yaşım 22, 4 yıllık bölüm bitirdim ikinci üniversiteye başlıyorum seneye.. Liseli diye gençleri aşağılamayın, birçoğunun 18 yaşında elde ettiği başarıyı ömrünüzce elde edemeyebilirsiniz.