wmaraci reklam
tr.link

Yandexwm.com / Yandex Webmaster Forumu

74 Mesajlar 11.483 Okunma
acebozum
tr.link

Morfran Morfran Hi again. Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım, Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)

escaperx adlı üyeden alıntı

Hayırlı olsun, güzel yerlere gelebilir :)

Teşekkür ederim, öyle umuyoruz.

googleasistan
reklam

Kahnweb Kahnweb Yazar, Editör Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 96 / 65
  • Ticaret 3, (%100)
Hayırlı olsun, önü açık bir proje. Herhangi bir durumda yardımcı olabilirim. Başarılar diliyorum.

• Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)

Kahnweb adlı üyeden alıntı

Hayırlı olsun, önü açık bir proje. Herhangi bir durumda yardımcı olabilirim. Başarılar diliyorum.

İlginizden dolayı teşekkür ederim.

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
Site güzel ama benim bir sorum var, Yandex konusunda ne kadar bilgi sahibisiniz? Bir arkadaşımız sitenizde, sitem ne kadar sürede index alır diye konu açmış ve cevabınız er yada geç alır olmuş. Yani Yandex konusunda yeterli bir bilginiz yoksa böyle bir projede admin olmanız bana biraz garip geldi.
Kahnweb

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)

mozkaradas adlı üyeden alıntı

Site güzel ama benim bir sorum var, Yandex konusunda ne kadar bilgi sahibisiniz? Bir arkadaşımız sitenizde, sitem ne kadar sürede index alır diye konu açmış ve cevabınız er yada geç alır olmuş. Yani Yandex konusunda yeterli bir bilginiz yoksa böyle bir projede admin olmanız bana biraz garip geldi.

Yandex hakkında bilgi sahibi olan birisini gösterin bana? Yandex daha yeni bir oluşum daha kaç yıllık googlenin bile algoritması çözülemezken böylesine yeni bir sitenin algoritmasını tak diye çözmemizi beklemeyin lütfen.

Bilge bilir bu yüzden forumumuzda bizim yetersiz olduğumuz yerde sizi bilgilendirmek için. Kimse yandex hakkında net bilgi sahibi değil. Sizde buyurursunuz ki ben yandex çalışanı değil bir WEBMASTERIM.

İyi günler.

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
O zaman projede, proje sahibi olarak yer alabilirdiniz, her soruya ilk mesaj atan kişi olarak değil. Yani kesin bir bilginiz yoksa cevap hakkını bilen birine bırakın. Bilge bilir olabilir mesela. Bu arada amacım tartışma ortamı yaratmak değil sadece sitenizi ve sitedeki konumunuzu eleştiriyorum. O soruyu soran kişinin yerine kendimi koyduğum zaman verdiğiniz cevap çokta tatmin edici değil, o soruya bilge bilir ne cevap verirdi acaba?..

• Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)

O zaman projede, proje sahibi olarak yer alabilirdiniz, her soruya ilk mesaj atan kişi olarak değil. Yani kesin bir bilginiz yoksa cevap hakkını bilen birine bırakın. Bilge bilir olabilir mesela. Bu arada amacım tartışma ortamı yaratmak değil sadece sitenizi ve sitedeki konumunuzu eleştiriyorum. O soruyu soran kişinin yerine kendimi koyduğum zaman verdiğiniz cevap çokta tatmin edici değil, o soruya bilge bilir ne cevap verirdi acaba?..

Hocam nasıl net bir bilgiye varabilirim sizce? Yandex çalışanı değilim ki "Hemen ekliyorum sitenizi" diyeyim. Yandex er ya da geç ekleyecektir demekten başka kimsenin bir şey demesi kesin sonuç vermeyecektir.

Nasıl tatmin edebilirim direkt indexletemiyorum sitesini kusura bakmasın öyle bir yetkim yok. Ancak sadece er ya da geç yandex'in indexleyeceğini bilebiliyorum. Bundan daha fazlasını bilen varsa buyursun admin yapayım.

Gerçekçi olmak gerekirse o attığım ilk yorum YALAN YANLIŞ ŞU GÜN İNDEXLENECEK DEMEKTEN DAHA DOĞRUDUR.

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
işte bende tam onu diyorum, keşke böyle bir projeye başlamadan önce bir bileni yanınıza alsaydınız.

• Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)

işte bende tam onu diyorum, keşke böyle bir projeye başlamadan önce bir bileni yanınıza alsaydınız.

Hocam anlatamıyorum sanırım,

Bir bilen diye bir şey yok. Yandex hakkında bir bilen diye hiç bir allahın kulunu getiremem başına sitenin. Kimse kusura bakmasın ama kimse tatmin edici düzeyde bir şey bilmiyor yandex hakkında.

Bilgili birilerini arıyorsanız yandex çalışanları sitemizde konuları inceliyor. Sizlere yardım etmek için oradalar. Benim yaptığım sadece tahmin yürütmek olabilir ben bir yandex çalışanı değil webmasterım.

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
pm'nize dönüş yapıldı. çalışmalarınızda başarılar.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al