Yeni açmış olduğum bloguma; Blogger, Sinema - TV, Spor, Teknoloji, Otomobil kategorilerini kapsayacak şekilde yazılar yazan deneyimli veya henüz blog yazmaya yeni başlamış yazarları davet ediyorum.

Bazı arkadaşlar bu makaleyi okuduğunda bana mutlaka birkaç soru yöneltecektir. O sorulardan birkaçını aşağıda sizlere açıklayacağım.

Neden Yazar Olmalıyım?
Blogda yazar olduğunuzda birçok bilgiye sahip olacaksınız. Özellikle bir yayın nasıl yazılmalı ve yayın paylaşırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğreneceksiniz. Ayrıca yayın paylaşırken bilmediğiniz bazı püf noktaları öğreneceksiniz. Özellikle Google'da yazı paylaşarak nasıl üst sıralara çıkılır ve nasıl hızlı index alınır ? soruların cevabını uygulama yaparak öğreneceksiniz.

Sürekli Yayın Paylaşılacak mı?
Blogda belirli bir yayınlama tarihi şuanlık yok. Eğer yazarlar artmaya başlarsa bir liste oluşturulacaktır. Sizi sürekli sıkan, kurallar koyan, zor durumda bırakan ve her hafta konu paylaşılacak diye bir durum olmayacak. Yalnız şöyle bir durum var 30 gün içerisinde mutlaka 1 yayın paylaşmak zorundasınız. 30 gün kısa bir süre değildir. Bunu duyduğunuzda zaten çok şaşıracaksınız. Kısacası 1 ayda sadece 1 yayın paylaşsanız yeterli olacaktır.

Kopya Konu Paylaşsak Olur mu?
Blogda özellikle değinmek istediğim konu bu olsa gerek. Şimdi eğer bir şeyler öğrenmek istiyorsanız ve bu konuda deneyim kazanmak istiyorsanız kopya konu ile bir yere varamazsınız. Bu nedenden dolayı blogda paylaşılacak her bir konu mutlaka sizin yazdığınız ve kopya olmayan içerikler olmalıdır.

Bu Olaydan Benim Çıkarım Ne Olacak?
Öncelikle düzenli şekillerde yayınlar paylaşıyor ve kurulan bu bloga değer veriyorsanız o zaman çıkarınız çok olacaktır. Mesela; Bu blogdan kendi sayfanıza giden "dofollow" şeklinde yazı altlarına eklenmiş linkler ve yazdığınız yazılar ile öğrendiğiniz bilgiler sizler için yeterli bir çıkar olacaktır. Şuanda ne demek istediğimi anlayamazsınız fakat ilerleyen zamanlarda mutlaka anlayacaksınız.


Eğer eklemediğim ve aklınıza takılan sorular olursa aşağıdan sorabilirsiniz.
Zaman ayırdığınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.