www.dck.com.tr

Koç Kemer ve Deri Ürünleri Gayrimenkul Kuyumculuk Petrol San. Tic. Ltd. Şti. hakkında bu tanıtım yazısı ile fikir sahibi olacağınızı ümit ediyor ve birlikte çalışma olanağı bulacağımız inancını taşıyoruz.

İşimize duyduğumuz saygı ve çalışmalarımızdaki titizlik müşterilerimize en iyi hizmet verebilmek, kalitesiyle sağlam ve düşük maliyetli iş çıkarmak temel prensiplerimizdendir. En kaliteli hizmeti en ekonomik koşullarda sunarak, müşteri memnuniyetini kazanmayı ilke edinen Koç Kemer sektörün önde gelen firmalarından biridir. Üretimiyle gerek yurt içinde gerek yurt dışında kalitesini kanıtlamıştır.
%100 deri kemer , cüzdan ve çanta imalatını sürdürmektedir.

DÇK İle Birleşme

DÇK 1955 yılında İstanbul Mercan’da 75 m2’lik mağazasıyla ticari faaliyetine başlamış ve 2003 yılında marka olarak tescil edilmiştir. DÇK 2500 m2’lik kapalı üretim alanına sahip olmakla birlikte bünyesinde 60 personele de istihdam sağlamaktadır. Aylık üretim kapasitesi yaklaşık 75.000 adet olup sektörde önde gelen firmalarla rekabet ortamında kendine yer edinmiştir.

Koç Kemer 2014 yılının başında sektörün önde gelen markalarından DÇK ve Deri Ürünlerini de bünyesine alarak büyüme sürecine ivme kazandırmış ve kalite standartlarını en üst düzeye çıkarmıştır.

Koç Kemer’in bu adımı sayesinde üretim ve pazar payını arttırarak ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi Standartlarını kendisine ilke edinmiş ve bu standartları kendisine taban alarak daha kaliteli ürün üretim sistemi geliştirmiştir. Kalitesiyle Dünya pazarın da büyük yer bulacak ve sizlerin güveni ile büyümesine devam edecektir.

Saygılarımızla

Markalarımızla

www.dck.com.tr