Google'de film izle diye arama yapdıgınızda bir cok film sitesi ile karşılaşmakdayız, bunlardan biri'de yeni acdıgım filmizleme sitesi. bir cok siteyi araşdırdım ve konulara bakınca hep aynı içerik kopyala yapışdır olayı sacma sapan ziyaretciyi zorla reklam tıklatmak icin reklamlar, görünce bir farklılık yapma olayı hissetdim ama bunu henüz bulamadım, o yüzden burda'ki arkadaşlardan destek alamak istiyorum, bir ziyaretci gözüyle bakarsanız filmizle siteme, ne gibi degişiklikler yapmam lazım. şuana kadar kendimi koydugum şartlar başka siteden içerik kopyalanmaması filmler kendi hazırlanmış oldugum filmler dışında başka sitelerden kesinlikle film alınmamatadır, temada olan reklam yerleşimlerinde'ki görüşleriniz. şimdi bir cok insan diyebilir bu kadar film sitesi varken bu işe neden kalkışdın diye, gecirdigim bir kaza sonrası vaktimi evde gecirmek zorundayım. kendimi meşkule eden bir şey bulmak zorundaydım, film sitesi konusunda daha iyi sunum yapabilcegimi hissetdigim icin bunu secdim. şimdi sizlerden öneriler bekliyorum arkadaşlar simdi'den verdiginiz öneriler ve eleşdiriler icin teşekküerler. bu işi ciddi anlamda yapan siteler ve yıllarını vermiş arkadaşlar da var onlarla mücadele etmek zorluyacak ama pes etme gibi bir niyetim'de yok :))
http://filmizledunyasi.com