lostyazilim
tr.link

Yeni Açtıgım Film Sitesi

7 Mesajlar 856 Okunma
acebozum
tr.link

filmizledunyasi filmizledunyasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek formen
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Google'de film izle diye arama yapdıgınızda bir cok film sitesi ile karşılaşmakdayız, bunlardan biri'de yeni acdıgım filmizleme sitesi. bir cok siteyi araşdırdım ve konulara bakınca hep aynı içerik kopyala yapışdır olayı sacma sapan ziyaretciyi zorla reklam tıklatmak icin reklamlar, görünce bir farklılık yapma olayı hissetdim ama bunu henüz bulamadım, o yüzden burda'ki arkadaşlardan destek alamak istiyorum, bir ziyaretci gözüyle bakarsanız filmizle siteme, ne gibi degişiklikler yapmam lazım. şuana kadar kendimi koydugum şartlar başka siteden içerik kopyalanmaması filmler kendi hazırlanmış oldugum filmler dışında başka sitelerden kesinlikle film alınmamatadır, temada olan reklam yerleşimlerinde'ki görüşleriniz. şimdi bir cok insan diyebilir bu kadar film sitesi varken bu işe neden kalkışdın diye, gecirdigim bir kaza sonrası vaktimi evde gecirmek zorundayım. kendimi meşkule eden bir şey bulmak zorundaydım, film sitesi konusunda daha iyi sunum yapabilcegimi hissetdigim icin bunu secdim. şimdi sizlerden öneriler bekliyorum arkadaşlar simdi'den verdiginiz öneriler ve eleşdiriler icin teşekküerler. bu işi ciddi anlamda yapan siteler ve yıllarını vermiş arkadaşlar da var onlarla mücadele etmek zorluyacak ama pes etme gibi bir niyetim'de yok :))

http://filmizledunyasi.com

elektronikssl
webimgo

OmerFaruuk OmerFaruuk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 64 / 67
  • Ticaret 38, (%100)
Tema warezmi bu temayi başka siteden hatırlıyorum :)

zaferkirgol zaferkirgol http://www.bilgeblog.net Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Makine Teknikeri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle Siteniz hayirli olsun.iceriğindeki Filmin konusu V.s gibi şeyleri kendiniz yazın.Yani kısaca sallama dahi olsa özgün icerik olsun.Hic bir siteden alıntı yapmayın.Senaryosu v.s gibi şeyler.Zaten Yükselişe gececeksinizdir.iyi çalışmalar.

Ek Olarak: Öncelikle Siteniz hayirli olsun.iceriğindeki Filmin konusu V.s gibi şeyleri kendiniz yazın.Yani kısaca sallama dahi olsa özgün icerik olsun.Hic bir siteden alıntı yapmayın.Senaryosu v.s gibi şeyler.Zaten Yükselişe gececeksinizdir.iyi çalışmalar.
servertrakya

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 25.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek formen
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

asosyalist adlı üyeden alıntı

Tema warezmi bu temayi başka siteden hatırlıyorum :)

temayı bir arkadaşım bana yapdı başka bir sitede görmüşdüm cok hoşuma gitmişdi o gördüğün tema wordpress deyil bu wordpress göre yapıldı bazı yerleri degişcek.

Ek Olarak:

zaferkirgol adlı üyeden alıntı

Öncelikle Siteniz hayirli olsun.iceriğindeki Filmin konusu V.s gibi şeyleri kendiniz yazın.Yani kısaca sallama dahi olsa özgün icerik olsun.Hic bir siteden alıntı yapmayın.Senaryosu v.s gibi şeyler.Zaten Yükselişe gececeksinizdir.iyi çalışmalar.

Ek Olarak: Öncelikle Siteniz hayirli olsun.iceriğindeki Filmin konusu V.s gibi şeyleri kendiniz yazın.Yani kısaca sallama dahi olsa özgün icerik olsun.Hic bir siteden alıntı yapmayın.Senaryosu v.s gibi şeyler.Zaten Yükselişe gececeksinizdir.iyi çalışmalar.

öneriniz için cok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıyorum zaten.

wmaraci
wmaraci

zaferkirgol zaferkirgol http://www.bilgeblog.net Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Makine Teknikeri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Rica ederim.iyi calismalar.

servertrakya servertrakya http://goo.gl/ZyvJqX Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilişim Sektöründe Helpdeskim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 36 / 12
  • Ticaret 3, (%100)
güzel bir site iyi hitler

• Üyelik 25.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek formen
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

servertrakya adlı üyeden alıntı

güzel bir site iyi hitler

Teşekkür ederim hepimize bol hitler:))

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al